Vanish Oxi Action Powerspray Sohvat & Matot

Tuotteen ominaisuudet

  • Uskomattoman tehokas tahranpoisto ensimmäisellä käsittelykerralla
  • Helppo ja tehokas tapa puhdistaa matot ja verhoilukankaat
  • Sopii kahvi- ja punaviinitahrojen poistamiseen
  • Pohjoismainen joutsenmerkki
  • Hajusteeton

Saatavilla: 500ml

Tuotteen kuvaus

Vanish Oxi Action mattojen puhdistussuihke poistaa tahrat heti ensimmäisellä käsittelykerralla. Vanishin tahranpoisto-ominaisuudet poistavat nyt sitkeät läiskät ja tahrat matoistasi ja huonekalujen verhoilukankaista turvallisesti ja tehokkaasti.Luota pinkkiin ja sano hyvästi tahroille!

< 5% happea sisältäviä valkaisuaineita, < 5% anionisia tensidejä, < 5% ionittomia tensidejä, < 5% polykarboksylaatteja

✔ Parhaan puhdistustuloksen saat käsittelemällä tahran heti. ✔ Sopii villamatoille.✔ Kokeile aina ensin piiloon jäävään kohtaan nähdäksesi, ettei väri irtoa. Jos tuote poistaa maton väriä, älä käytä tuotetta. ✔ Poista irtolika ja imeytä nestepitoiset tahrat puhtaalla imukykyisellä liinalla. ✘ ÄLÄ KÄYTÄ ""samettipintaisille"" materiaaleille, brokadeille tai materiaaleille, jotka eivät sovellu vesipesuun. ✘ Ei sovi silkkimatoille eikä itämaisille matoille.

Vanish Carpet Care Oxi Action: Säilytettäva lasten ulottumattomissa. Varottava kemikaalin joutumista silmiin. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkärin. Älä nauti. Jos ainetta on nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja säilytettävä tämä pakkaus tai etiketti. Vältettävä sumun hengittämistä. Vältä suoraa auringonvaloa. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä. Älä sekoita muiden tuotteiden kanssa.

EA_3081767

Product Code: 5701092110206