Tällä sivulla:

  Onko sinulla kysymys? Täältä löydät useimmin kysytyt kysymykset.

  TUOTETTA KOSKEVAT KYSYMYKSET

  Jokaisessa tuotteessa on selkeät käyttöohjeet. Katso tuotekohtaiset käyttöohjeet verkkosivuiltamme tai pakkauksen takaosasta.

  Ei. Pyykki pitää pestä pyykinpesuaineella. Vanish-tuotteet on kehitetty käytettäväksi tavallisen pesuaineen kanssa, ei sen sijaan.

  Vanish-tuotteita löytyy kaikista hyvin varustelluista marketeista. Verkkosivuiltamme löydät tietoja myös Vanishia myyvistä verkkokaupoista.

  Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. Ota tuote ja sen pakkaus mukaasi.

  Huuhtele välittömästi runsaalla kylmällä vedellä ja hakeudu lääkärinhoitoon.

  Vanish ei haalista pyykkisi värejä. Jos kuitenkin epäröit, kannattaa Vanishia kokeilla ensin pienelle alueelle vaatteeseen.

  Tämä tuote ei sovi käsinpesuun. Se on suunniteltu käytettäväksi pelkästään pesukoneessa. Katso yksityiskohtaiset tiedot Vanish Power Shots -tuotesivulta.

  Emme suosittele valkaisuaineen käyttöä Vanish-tuotteiden kanssa. Jos haluat kirkastaa valkopyykkiäsi, suosittelemme Vanish Crystal White -sarjan tuotteita.

  Vanishia voi käyttää kaikissa lämpötiloissa 30 asteesta alkaen.


  MATTOJA KOSKEVAT KYSYMYKSET

  Pesun yhteydessä käytettävää Vanish-valikoimaa ei saa käyttää matoille. Sen sijaan suosittelemme erityisesti suunniteltua Vanishin mattojen ja verhoilukankaiden sarjaa, jolla voit puhaltaa uutta elämää mattoihisi. Katso lisätietoja tuotekohtaisilta sivuilta.

  Pidempi käyttöikä vaatteille vanishin avulla

  Joka vuosi jätteeksi päätyy suuri määrä käytettyjä mutta vielä käyttökelpoisia vaatteita. Voit antaa kuluneille vaatteillesi uuden elämän ehostamalla vanhoja tekstiilejä, paikkaamalla reikiä ja tekemällä vaatteista jotain täysin uutta. Vanishin avulla pääset käsittelemään tahroja, korjaamaan kulumia ja opettelemaan, miten vaatteita voidaan käyttää uudelleen, jotta niitä voi käyttää pidempään.
  Pidempi käyttöikä vaatteille vanishin avulla