Vanish Esikäsittelygeeli takaa nopean ja helpon tahranpoiston. Hämmästyttävät tulokset jo 30 sekunnissa! Kaksinkertaisesti tiivistetty geeli* on paras esikäsittelytuotteemme tahrojen poistamiseen. Innovatiivisen hankauspään ansiosta pääset käsiksi myös hankalissa paikassa, kuten kalvosimissa ja kauluksissa, sijaitseviin tahroihin. Hankauspään avulla aine imeytyy syvemmälle kuituihin. Toimii erityisen hyvin rasvatahroihin. Vaatteiden pitäminen tahrattomina on helpompaa kuin uskotkaan. Luota pinkkiin. Voit hyvästellä rasvan kodistasi!

Edut

Edut

  • Tehokas tahranpoisto vain 30 sekunnissa
  • Paras geelimäinen tahranpoistajamme tahrojen esikäsittelyyn ennen varsinaista pesua
  • Power -tahranpoistogeelin koostumus on kaksi kertaa tiivistetympi*, ja uudenlainen hankauspää tekee tahranpoistosta entistä tehokkaampaa.
  • Turvallista käyttää arkisille materiaaleille, kuten puuvillalle ja polyesterille, sekä kirjo- että valkopyykissä
*kaksinkertaisesti tiivistetty verrattuna Vanish-esikäsittelysuihkeeseen.
Käyttökohteet

Käyttökohteet

Vanish Esikäsittelygeeliä voi käyttää turvallisesti arkisiin kankaisiin, kuten puuvillalle ja polyesterille. Lisäksi se poistaa tahrat kirjo- että valkopyykistä.

Opi poistamaan ruoka- ja juomatahrat Vanishin avulla!

OSTOPAIKKOJA

Tuote saatavilla myös kivijalkakaupoista ja myymälöistä.

KÄYTTÖOHJEET

Suihkuta suoraan vaikeisiin tahroihin!

KÄYTTÖOHJEET
  1. Väännä auki
  2. Purista tahroille ja hiero kankaaseen pyörivin liikkein
  3. Anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia
  4. Pese vaate koneessa tavalliseen tapaan
Kokeile aina huomaamattomaan kohtaan ennen käyttöä. Noudata pakkauksen taustapuolella olevia ohjeita.

AINESOSAT

VAIN TARVITSEMASI AINESOSAT

VAIN TARVITSEMASI AINESOSAT

Ainesosaluettelot: www.rbeuroinfo.com. Sisältää: 5-15% anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä, <5% polykarboksylaatteja, entsyymit, kaliumsorbaattia.

UKK

Tätä tuotetta ei saa käyttää suoraan matoille tai verhoilukankaille. Kokeile erityistä matoille ja verhoilukankaille tarkoitettua suihkettamme, joka poistaa tahrat ja hajut näistä materiaaleista.

Suosittelemme Vanish Esikäsittelygeelin käyttöä yhdessä Vanishin Laundry Booster -sarjan kanssa. Se poistaa vaikeat tahrat epämiellyttävät hajut sekä lisäksi kirkastaa värit ja valkopyykin!

PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ VAATTEILLE VANISHIN AVULLA

Joka vuosi jätteeksi päätyy suuri määrä käytettyjä mutta vielä käyttökelpoisia vaatteita. Voit antaa kuluneille vaatteillesi uuden elämän ehostamalla vanhoja tekstiilejä, paikkaamalla reikiä ja tekemällä vaatteista jotain täysin uutta. Vanishin avulla pääset käsittelemään tahroja, korjaamaan kulumia ja opettelemaan, miten vaatteita voidaan käyttää uudelleen, jotta niitä voi käyttää pidempään.
PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ VAATTEILLE VANISHIN AVULLA