Matot ovat investointi, ja on sanomattakin selvää, että haluamme mattojemme kestävän mahdollisimman pitkään. Tämä voi olla hankalaa etenkin paikoissa, joissa kuljetaan paljon, kuten oviaukoissa, käytävillä ja portaikoissa. Koska matoilla kävellään päivittäin niin paljon (usein myös pienten lasten kuraisilla kengillä!), niihin kiinnittyy syvälle likaa, jota pelkkä imurointi ei pysty poistamaan.

Mutta ei hätää, likaisen maton puhdistaminen on helppoa – varsinkin, kun käytössäsi on imuroitava Vanish Carpet & Upholstery Vacuum Up Foam. Se poistaa viisi kertaa enemmän likaa kuin pelkkä imurointi*! Lue tästä, miten voit puhdistaa mattosi kotona, ja voit nauttia ammattimaisen tuntuisista tuloksista hetkessä!

*verrattuna pelkkään imurointiin, kun sitä käytetään 100-prosenttisilla polyamidimatoilla tai 90 % villaa ja 10 % polyamidia sisältävillä matoilla käyttöohjeiden mukaisesti.

Mattojen puhdistaminen

Vanish Carpet Care & Upholstery Vacuum Up Foam tekee maton puhdistamisesta kotona helppoa, olipa matto kuinka likainen tahansa! Nämä tehokkaat tuotteet hajunpoistavat ja raikastavat mattosi sekä pehmentävät sitä erityisellä koostumuksellamme, johon on lisätty hoitavia ainesosia.

Mattojen puhdistaminen

Suositeltu

Vanish Matto- ja Huonekaluvaahto

Vanish Matto- ja Huonekaluvaahto

Ohjeet

 1. Ravista tölkkiä huolellisesti ja suihkuta 80 cm:n korkeudelta käsiteltävälle alueelle.
 2. Levitä vaahto joko väriä päästämättömällä puhtaalla harjalla tai puhtaalla kostealla mopilla/sienellä. Anna vaikuttaa 2 tunnin ajan tai kunnes vaahto on kuivaa.
 3. Imuroi koko matto huolellisesti.

Kokolattiamaton syväpuhdistaminen ilman konetta

Kokolattiamaton syväpuhdistukseen et tarvitse erityistä höyrypesuria. Vanish hoitaa homman! Noudata vain edellä olevia kokolattiamaton puhdistusohjeita ja käytä Vanish Carpet Care & Upholstery Vacuum Up Foam -vaahtoa, jolla saat syväpuhdistusvaikutuksen. Tällä tuotteella on syvä vaikutus mattoon ja se neutraloi kuituihin jääneet hajut, pehmentää ja hoitaa kuituja sekä tuo ylimääräistä raikkautta ja tuoksua sekä poistaa viisi kertaa enemmän likaa kuin pelkkä imurointi*. Löysitkö tahran? Tutustu kokolattiamattojen tahranpoistoa koskevaan oppaaseemme ja lue, miten Vanish auttaa sinua hoitamaan tämänkin ongelman.

*verrattuna pelkkään imurointiin, kun sitä käytetään 100-prosenttisilla polyamidimatoilla tai 90 % villaa ja 10 % polyamidia sisältävillä matoilla käyttöohjeiden mukaisesti.

Kokolattiamaton syväpuhdistaminen ilman konetta

Maton täsmäpuhdistus

Mattoon tulee väistämättä joskus roiskeita – joista jää ruma pinttynyt tahra ja jota ei saa pois pelkällä maton pesulla. Lue lisätietoja mattojen tahranpoistosta kertovasta artikkelistamme.

Suositeltu

Matto- ja Tekstiilisuihke

Matto- ja Tekstiilisuihke

Ohjeet

 1. Suihkuta tuotetta tahraan ja hiero varovasti puhtaalla liinalla.
 2. Liota enintään 5 minuuttia ja taputtele sitten tahraa.
 3. Taputtele tahraa ja poista tuotteen ylimääräinen aines. Jos tahra on erityisen vaikea tai kuivunut, toista vaiheet 1 ja 2.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.