Halusitpa sitten kirkastaa valkoiset värit, poistaa vaikeat tahrat tai ehostaa mattosi, Vanishista löydät ratkaisun tahraongelmiisi. Geeliemme, jauheidemme, esikäsittelyaineidemme ja matonpuhdistusaineidemme tehokkaat koostumukset on suunniteltu poistamaan erilaisia tahroja erilaisista kankaista ja materiaaleista. Oxi Action -koostumuksellamme on useita etuja: se poistaa tahrat ja hajut sekä kirkastaa valko- ja kirjopyykin värin.

Usein kysytyt kysymykset

Vanish on puhdistusliuos, joten jos jätät tuotteen vaatteeseen liian pitkäksi aikaa, vaate saattaa haalistua. Jos haluat pitää vaatteesi kunnossa, noudata aina pakkauksen kääntöpuolella olevia ohjeita.

Kaksinkertaista vaatteiden ja mattojen käyttöikä

Pidennä vaatteidesi käyttöikää vanishilla

Joka vuosi heitetään pois suuri määrä käytettyjä mutta vielä käyttökelpoisia vaatteita. Voit antaa kuluneille vaatteillesi uuden elämän ehostamalla vanhoja tekstiilejä, paikkaamalla reikiä ja tekemällä vaatteista jotain täysin uutta. Vanishin avulla pääset käsittelemään tahroja, korjaamaan kulumia ja opettelemaan, miten vaatteita voidaan käyttää uudelleen, jotta niitä voi käyttää pidempään.
Pidennä vaatteidesi käyttöikää vanishilla