Olipa kyse juuri tulleesta tai ajan myötä kuivuneesta tahrasta, Vanishin matto- ja kodintekstiilivalikoiman avulla voit poistaa vaikeat tahrat, joiden luulit jääneen lopullisesti. Vanishin mattojen ja kodintekstiilien puhdistusaineiden tehokkaat koostumukset poistavat jokapäiväisen lian ja tahrat sekä pinttyneet hajut. Mattojen ja kodintekstiilien puhdistusainevalikoimamme sopii erinomaisesti kuluneiden mattojen tai verhoiltujen huonekalujen elvyttämiseen ja tarjoaa upeat tulokset joka kerta. Vanishin avulla matonhoito on helpompaa kuin koskaan!

Usein kysytyt kysymykset

Kaikkien Vanishin mattojen ja kodintekstiilien hoitotuotteiden mukana toimitetaan helposti seurattavat ohjeet, jotka on merkitty tuotepakkaukseen.

Ei, Vanishin mattojen ja kodintekstiilien hoitotuotteita ei saa jättää vaikuttamaan yön yli. Noudata aina ohjeessa ilmoitettua vaikutusaikasuositusta. Kaikki ohjeet löytyvät pakkauksen taustapuolelta. Jos tahra on vaikea, toinen käsittelykerta voi olla tarpeen.

Vanishin mattojen ja kodintekstiilien hoitotuotteet on suunniteltu erityisesti poistamaan tahrat tehokkaasti vain 30 sekunnissa, ja ne poistavat viisi kertaa enemmän likaa kuin pelkkä imurointi. Pakkauksessa olevia ohjeita noudattamalla saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.