Vanishin hämmästyttävän tehokas valkaiseva jauhemainen Laundry Booster takaa, että valkoiset vaatteesi näyttävät aina parhaimmilta. Käyttämällä kolmivaiheista puhdistus- ja tahranpoistoprosessiamme voit esikäsitellä, liottaa tai pestä vaatteesi niin, että valkoiset värit pysyvät kirkkaina, ikävät hajut poistuvat ja tahrat häviävät lopullisesti.
Jos haluat suosikkivaatteesi täydellisen puhtaiksi, kokeile Oxi Action Crystal White -valikoimaamme, jolla saat valkoisemmat valkoiset vielä 50 pesukerran jälkeen! *

*verrattuna harmaantuneisiin tekstiileihin

Usein kysytyt kysymykset

Vähentääksesi värien kulumisen ja suosikkivaatteidesi haalistumisen riskiä sinun tulisi pestä valkoiset ja värilliset vaatteet erikseen. Parhaan tuloksen saat käyttämällä Vanish Laundry Booster Tahranpoistojauhetta, joka pitää värit kirkkaina, ja Crystal White Tahranpoistojauhetta, jolla saat valkopyykin valkoisemmaksi.

Jos haluat lisätä pesun tehokkaampaa valkaisua, lisää mitallinen Vanish-jauhetta pesuainelokeroon tavallisen pesuaineen joukkoon. Lisää mitallinen jokaiseen pesuun, jotta tahrat poistuvat ja jotta valkoiset vaatteet eivät haalistu ajan myötä.