Tahrojen poistaminen matosta:

Kiireisessä kodissa maton tahrat voivat johtua monista eri asioista, ja kunkin tahran käsittelytapa vaihtelee. Olipa kyse sitten mutaisista jalanjäljistä, kaatuneesta juomasta tai jokapäiväisestä kulumisesta, mattotahrat ovat epäilemättä turhauttavia.

Onneksi Vanish voi auttaa poistamaan vaikeat mattotahrat heti niiden ilmaantuessa. Lue, miten tahroja poistavat matonhoitoaineemme ja tehokas Oxi Action -koostumus voivat tehdä ihmeitä jopa kaikkein vaikeimmillekin tahroille.

Käytä yleistahroihin Vanish Gold Matto- ja Tekstiilisuihketta

Tämä suihke poistaa vaikeimmatkin tahrat matoista ja verhoilukankaista.

Saat parhaan mahdollisen tuloksen käyttämällä Vanish Matto- ja tekstiilisiuihketta kohtiin, joissa on hajuja. Toimi seuraavasti:

Käytä yleistahroihin Vanish Gold Matto- ja Tekstiilisuihketta

Suositeltu

Matto- ja Tekstiilisuihke

Matto- ja Tekstiilisuihke

Ohjeet

 1. Suihkuta tuotetta tahraan ja hiero varovasti
 2. Liota enintään 5 minuuttia ja taputtele sitten tahraa
 3. Jos tahra on erityisen vaikea tai kuivunut, toista vaiheet 1 ja 2

Käytä isoihin tahroihin Vanish Carpet Carea

Vanishin ansiosta mattotahrojen poistaminen on helppoa – olipa ongelma-alue kuinka suuri tahansa. Jos etsit helppoa ja tehokasta tapaa puhdistaa suuria alueita matoltasi, kokeile Vanish Oxi Action Vacuum Up Foam -vaahtoa. Tämä nopeasti kuivuva syväpuhdistusaine voi antaa matollesi uutta elinvoimaa jo 20 minuutissa. Parhaan lopputuloksen saat noudattamalla näitä helppoja ohjeita:

For Vanish Carpet Gold Foam:

 

 1. Ravista tölkkiä huolellisesti ja suihkuta 80 cm:n korkeudelta käsiteltävälle alueelle. Suihkuta matonpuhdistusainetta aina alaspäin, älä koskaan ylöspäin
 2. Levitä vaahto joko väriä päästämättömällä puhtaalla harjalla tai puhtaalla kostealla mopilla/sienellä. Anna vaikuttaa 2 tunnin ajan tai kunnes vaahto on kuivaa
 3. Imuroi koko matto huolellisesti
Käytä isoihin tahroihin Vanish Carpet Carea

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.