Olipa kyseessä sitten sohvalla olevat likaiset kengät tai vahingossa läikkynyt tahra suosikkituoliin, tahra verhoilussa voi olla stressaava – varsinkin jos et ole varma, mikä se on tai milloin se on ilmestynyt. Hyvä uutinen on se, että matto- ja verhoilukankaiden tahranpoistoaineemme on suunniteltu käsittelemään vaikeimmatkin tahrat, ja ne toimivat parhaana ratkaisuna verhoilukankaan entisöimiseksi.

Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi lue lisää yksityiskohtaisia ohjeita siitä, miten saat parhaan mahdollisen hyödyn irti Vanishista.

Tahrojen poistaminen verhoilukankaista

Jotta saat tahrat pois sohvasta tai muista verhoilukankaista, yritä toimia nopeasti. Olipa kyseessä tuoli, sohva tai sängynpääty, nopeasti ylimääräiset roiskeet mahdollisimman paljon taputtelemalla paperi- tai puuvillapyyhkeellä. Seuraavaksi (tai jos tahra on jo kiinnittynyt), käytä Vanish Oxi Action Carpet & Home Textile Spray -suihketta. Kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan ja varmista, ettei tuote vahingoita materiaalin värejä.

Tahrojen poistaminen verhoilukankaista

Suositeltu

Matto- ja Tekstiilisuihke

Matto- ja Tekstiilisuihke

Ohjeet

  1. Suihkuta tuotetta sohvaan ja jätä vaikuttamaan enintään 5 minuutiksi.
  2. Taputtele tahraa puhtaalla ja imukykyisellä kankaalla.
  3. Toista käsittely tarvittaessa.
  4. Huomio: Tarkista aina sohvasi materiaali– jos sohva on samettia, brokadia tai soveltumaton märkäpesuun käänny siivousalan ammattilaisen puoleen.

Vinkkejä

Hyvä vinkki erilaisten tahrojen poistamiseen sohvasta: muista, että veden lämpötila tulisi valita tahran tyypin mukaan. Esimerkiksi veritahrat tulee aina huuhdella viileällä vedellä, mutta rasvaisiin öljytahroihin toimii paremmin kuuma vesi.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.