Mikään ei ole parempaa kuin mennä puhtaaseen, raikkaan tuoksuiseen sänkyyn pitkän päivän päätteeksi – eikä mikään ole pahempaa kuin patja ja lakanat, jotka tuntuvat nuhjuisilta ja likaisilta! Onneksi Vanish Oxi Action Multi Power Foam ja Vanish Oxi Action Multi Power Gel poistavat tahrat, kirkastavat värit ja neutraloivat hajut ja tuottavat täydellisen puhdistuksen. Vanish tekee vuodevaatteiden ja patjan puhdistamisesta helppoa, ja saat jo ensimmäisellä kerralla erinomaisen tuloksen – sängyn, joka ei ole vain kauniin puhdas, vaan myös tuoksuu ja näyttää upealta!

Imuroitava Vanish Oxi Action Carpet & Upholstery Vacuum Up Powder -jauhe auttaa poistamaan syvälle imeytyneen lian muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Lue ohjeet siitä, miten saat parhaan tuloksen puhdistaessasi vuodevaatteet ja patjan Vanishilla.

Tahrojen poistaminen patjasta

Saat patjalle parhaan mahdollisen tahranpoistotuloksen käyttämällä Vanish Matto ja Tekstiili -suihketta patjan tahrakohtiin. Tehokas koostumuksemme on suunniteltu sekä irrottamaan sitkeät tahrat että myös neutraloimaan voimakkaat hajut – siten se on täydellinen tuote patjassa oleviin tahroihin. Noudata seuraavia yksinkertaisia ohjeita:

Suositeltu

Matto- ja Tekstiilisuihke

Matto- ja Tekstiilisuihke

Ohjeet

 1. Suihkuta tahranpoistosuihketta tahran alueelle.
 2. Hiero tuotetta hellävaraisesti patjaan.
 3. Anna tahranpoistosuihkeen imeytyä enintään 5 minuutin ajan.
 4. Pyyhi alue puhtaalla kostealla liinalla.

Veritahrojen poistaminen patjasta

Kun huomaat patjassa veritahran, varmaankin kauhistut, mutta Vanish Matto ja Tekstiilisuihkeen avulla saat sen helposti pois. Nopeasti toimiva koostumus sekä irrottaa tahran että poistaa syvemmällä olevat hajut – ja patjasi on jälleen raikas. Noudata seuraavia kolmea helppoa ohjetta:

Suositeltu

Matto- ja Tekstiilisuihke

Matto- ja Tekstiilisuihke

Ohjeet

 1. Jos kyseessä on tuore, märkä tahra, painele sitä ensin puhtaalla imukykyisellä liinalla, puuvillapyyhkeellä tai paperipyyhkeellä, jotta saat ylimääräisen kosteuden pois. Jos tahra on jo kuivunut, ei ole syytä huoleen. Siirry kummassakin tapauksessa seuraavaan vaiheeseen.
 2. Suihkuta tahranpoistoainetta veritahraan ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia.
 3. Painele veritahraa ja poista sitten ylimääräinen tuote puhtaalla liinalla.
 4. Jos verta on myös lakanoissa tai pyjamassa, tutustu vinkkeihimme, joiden avulla poistat veritahrat myös vuodevaatteista, vaatteista ja matoista.

VÄRILLISTEN LAKANOIDEN JA VUODEVAATTEIDEN PUHDISTAMINEN

Puhdista lakanat ja vuodevaatteet Vanish Laundry Booster -jauheen tai -geelin avulla. Lisää vain yksi mitallinen jauhetta tai annos geeliä jokaiseen pesuun tavallisen pesuaineen lisäksi. Vanish-koostumuksen syväpuhdistusvaikutus* syväpuhdistaa vuodevaatteesi pesussa. Jos kuitenkin värejä on tarpeen kirkastaa, käytä jompaakumpaa tuotetta ja seuraavaa esiliotusmenetelmää:

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Suositeltu

Laundry Booster Tahranpoistogeeli

Laundry Booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

 1. Kaada 100 ml tahraantuneelle vaatteelle, hiero varovasti ja liota sitten 4 litrassa vettä.
 2. Liota enintään 1 tunnin ajan.
 3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.
 4. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahraa ennen huuhtelua.

Haalistuneiden valkoisten lakanoiden puhdistus

Kun valkoisia lakanoita pestään kerran viikossa, jotta ne pysyvät raikkaina, kirkkaat valkoiset lakanat voivat alkaa näyttää haalistuneilta ja harmailta. Onneksi Vanish Crystal White Tahranpoistojauheen avulla voit puhdistaa valkoiset lakanat ilman valkaisuainetta ja saada valkoisemmat vuodevaatteet välittömästi jo yhdellä pesukerralla.

Käytä Vanishia näiden helppojen ohjeiden mukaan:

Haalistuneet valkoiset lakanat

Suositeltu

Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Lisää mitallinen 4 litraan vettä.
 2. Liota valkopyykkiä enintään 6 tuntia.
 3. Liota enintään 1 tunnin ajan.
 4. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahraa ennen huuhtelua.

Vinkkejä

Säilytys: Monet eivät ajattele, mitä vaikutuksia valkoisten lakanoiden säilyttämisellä on, mutta tämä voi heikentää niiden laatua. Säilytä valkoisia lakanoita aina puhtaassa kaapissa tai laatikossa ja säilytä tummat värit erillään.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.