Mattojen hoito:

Uudet matot eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan ne myös tuntuvat upeilta. Ensimmäisestä päivästä lähtien haluat tehdä kaikkesi, jotta ne näyttäisivät upouudelta – mutta säännöllisen puhdistusrutiinin ylläpitäminen on usein vaikeaa, jos et tiedä, mitä sinun ja perheesi kengänpohjissa on. Siksi haluat hoitaa uutta mattoa alusta alkaen.

Vanish Oxi Action Carpet & Home Textile Spray -suihkeen avulla uusien mattojesi hoito ei ole koskaan ollut helpompaa. Lue, miten mattojasi hoidetaan oikein, jotta ne näyttävät paremmilta pidempään!

Mattojen hoito

Mattojen pitämisen moitteettomassa kunnossa ei tarvitse olla kivireen vetämistä. Vanish Gold Matto- ja Tekstiilisuihkeen ja perusteellisen puhdistusrutiinin avulla voit poistaa vaikeat tahrat ja neutraloida hajut noudattamalla alla olevia ohjeita:

Mattojen hoito

Suositeltu

Matto- ja Tekstiilisuihke

Matto- ja Tekstiilisuihke

Ohjeet

  1. Poista kaapimalla lähtevä lika ja avaa suutin.
  2. Suihkuta ja anna vaikuttaa enintään 5 minuutin ajan.
  3. Taputtele tahraa ja poista ylimääräinen tuote puhtaalla liinalla.
  4. Huomio: Lue aina pakkausmerkinnät. Ennen käyttöä kokeile tuotteen soveltuvuutta aina huomaamattomaan kohtaan. Älä käytä sametin, silkin, brokadin tai vesipesuun soveltumattomien kankaiden puhdistamiseen.

Vinkkejä

Imuroi usein – Estääksesi likaa ja pölyä asettumasta mattosi kuituihin, imuroi säännöllisesti. Näin matot eivät pääse likaisen ja poljetun näköisiksi.

Käsittele ne nopeasti – Kun tahroja syntyy, käsittele se mahdollisimman pian, jotta ne on helpompi puhdistaa ja jotta vähennät sen pysyvän kiinnittymisen mahdollisuutta.

Riisu kengät ulko-ovella – Yksi tapa vähentää mattoon joutuvaa likaa on riisua kengät ovella. Tai ainakin investoi kunnolliseen ovimattoon, jotta saat mahdollisimman paljon likaa pois ennen kuin kävelet sisälle.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.