Vanish Oxi Action Crystal White Jauhe

Tuotteen ominaisuudet

  • Valkoisempi valkopyykki ja uskomattoman tehokas tahranpoisto jo ensikäsittelyllä
  • Tehokas Oxi Action -koostumus
  • Palauttaa valkopyykin valkoisuuden
  • Turvallista käyttää arkisille tekstiileille, esim. puuvillalla tai polyesterille

Saatavilla: 1500g

Tuotteen kuvaus

Vanish Crystal White Stain Remover -jauhe on kehitetty tekemään valkopyykistä valkoisempaa ja poistamaan tahroja tehokkaasti jo ensimmäisellä käsittelykerralla! Sisältää tahroihin tunkeutuvia ja niitä irrottavia Oxi Powerlift -ainesosia. Valkoisten vaatteiden pitäminen valkoisina on helpompaa kuin uskotkaan – lisää vain mittalusikallinen jokaiseen pesuun.Luota pinkkiin ja palauta kirkkaan valkoinen väri!* verrattuna harmaantuneisiin tekstiileihin Tulokset saattavat vaihdella.

> 30% happea sisältäviä valkaisuaineita, < 5% anionisia tensidejä, < 5% ionittomia tensidejä, zeoliitit, optiset kirkasteet, entsyymeä

✔ Noudata aina vaatteen omaa pesuohjetta. ✔ Testaa kankaan värinpitävyys huomaamattomassa kohdassa. Huuhtele ja anna kuivua. ✔ Laita kansi paikalleen käytön jälkeen. Säilytä kuivassa ja viileässä. ✔ Parhaan tuloksen saavuttamiseksi joitain prosessin osia pitää ehkä toistaa. ✘ Älä käytä villalle, silkille tai nahalle. ✘ Älä käytä viimeistelyille tai päällystetyille pinnoille – esimerkiksi puulle, metallille ym. ✘ Älä liota tekstiilejä, joissa on metalliosia tai palokäsitelty pinta. ✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja tekstiilejä suoraan auringonvaloon tai lämpimään paikkaan ennen kuin ne on pesty tai huuhdeltu huolellisesti. ✘ Kun jauhe on sekoitettu nesteeseen, sitä ei saa enää säilyttää suljetussa astiassa. Koska seos jatkaa hapen tuottamista, astiaan voi muodostua painetta ja astia saattaa vuotaa.

Vanish Crystal White Oxi Action sisältää natriumperkarbonaattia. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Pese käsissä huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä.

EA_3114571

Product Code: 5701092106599