Valkoiset vaatteet sopivat hyvin kaikkina vuodenaikoina, ja valkoiset vuodevaatteet tai verhoilukankaat saavat huoneen tuntumaan valoisammalta ja avarammalta. Tekstiilien valkoisina ja kirkkaina pitämisen ei tarvitse olla uroteko. Vanish auttaa tehokkaalla Oxi Action -koostumuksellaan, joka palauttaa valkoisten esineidesi värin.

Jotta valkoiset pyykit pysyisivät kirkkaina, suosittelemme kolmivaiheista käsittelyä parhaan tuloksen saavuttamiseksi: esikäsittele, liota ja pese tavalliseen tapaan tavallisella pesuaineella. Muista aina lukea pakkauksessa olevat ohjeet.

Lue eri kankaita ja materiaaleja koskevat lisäohjeet siitä, miten pidät valkoiset vaatteesi valkoisina.

Valkopyykin peseminen

Kun vertaat "valkoisia" vaatteitasi uusiin vaatteisiin, niiden harmaantuminen näyttää ilmeiseltä. Vaikka voi olla turhauttavaa nähdä värien haalistuneen, ei ole syytä heittää vaatetta roskakoriin, kun se on nähnyt parhaat päivänsä. Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe palauttaa sen entiseen loistoonsa hetkessä. Noudata valkopyykin liottamisessa seuraavia helppoja ohjeita:

Valkopyykin peseminen

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Lisää mitallinen Vanish-jauhetta 4 litraan lämmintä tai kylmää vettä (enintään 40 °C).
 2. Liota vaatetta enintään 6 tunnin ajan (valkopyykki).
 3. Lisää toinen mitallinen Vanish-jauhetta ja pese tavalliseen tapaan tavallisella pesuaineella.
 4. Huomio: Saat parhaat tulokset, kun peset valkoiset ja värilliset vaatteet erikseen, mutta lue pakkauksen etiketti aina ennen käyttöä.

Rintaliivien pitäminen valkoisina

Kaikkein arkisimmistakin kankaista, kuten puuvillasta tai polyesteristä, valmistetut rintaliivit ovat rakenteeltaan monimutkaisia, joten suosittelemme käyttämään Vanish Crystal White Tahranpoistogeeliä, jotta valkoiset rintaliivit pysyvät valkoisina. Sitä on turvallista käyttää silkille, ja sillä on sama valkaiseva teho kuin Vanish-jauheella, mutta se on hellävarainen hienopyykille. Lisäksi se poistaa tahrat ja neutraloi hajut ja valkaisee valkopyykin. Sinun tarvitsee vain noudattaa näitä kolmea yksinkertaista ohjetta:

Suositeltu

Crystal White -geeli

Crystal White -geeli

Ohjeet

 1. Levitä 2 ml geeliä ja hiero tahraan käyttämällä annostelukorkin yläosaa.
 2. Anna geelin vaikuttaa enintään 10 minuuttia.
 3. Liottamisen jälkeen pese pyykki koneessa tavalliseen tapaan. Annostele tavallista pesuainettasi ja lisää 50 ml Vanish-geeliä.
 4. Kun lisäät annoksen päivittäiseen pesuun, tämä auttaa pitämään rintaliivisi valkoisina pidempään!

Vaatteiden peseminen ilman valkaisuainetta

Jotta valkoiset paitasi pysyisivät valkoisina, lakanasi moitteettomina ja muut vaatteet näyttäisivät parhaimmiltaan, on parasta välttää valkaisuainetta pesun aikana. Klooripohjainen valkaisuaine voi yhdessä lämmön kanssa saada aikaan sen, että vaatteesi kellastuvat ja haalistuvat, joten valitse tuote, joka ei sisällä klooripitoista valkaisuainetta ja joka on suunniteltu erityisesti valkoisille tuotteille – kuten Vanish!

Noudata yllä olevia ohjeita pitääksesi valkoiset lakanat valkoisina ilman valkaisuainetta sekä kun haluat elvyttää muita harmaantuneita tekstiilejä.

Vaatteiden peseminen ilman valkaisuainetta

Vinkkejä

Valko- ja kirjopyykkiä voi olla helpompi pestä yhdessä, mutta älä tee virhettä – värit voivat levitä ja pilata valkopyykin. Valkoisten vaatteiden pesu erillään säästää aikaa pitkällä tähtäimellä, erityisesti Vanishin avulla, joka pitää ne valkoisempina pidempään.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.