Me kaikki rakastamme puhtaiden, raikkaiden pyyhkeiden tunnetta aamusuihkun jälkeen, mutta ne voivat ajan mittaan tylsistyä ja likaantua. Onneksi Vanish Oxi Action helppokäyttöisessä jauhe- tai geelimuodossa tehoaa niin, että voit poistaa ei-toivotut tahrat ja saada valkoiset pyyhkeesi valkoisemmiksi vielä 50 pesukerran jälkeen*. Lisäksi syväpuhdistusvaikutuksen** ansiosta vaatteesi saavat pesussa hämmästyttävän syväpuhdistuksen jokaiseen päivään.

Optimaalisen puhdistustuloksen saat joko esikäsittelemällä, liottamalla ja pesemällä Vanish-geelillä tai jauheella.

Jos haluat lisätietoja parhaasta tavasta puhdistaa pyyhkeet – valkoiset tai värilliset – lue alla olevat parhaat vinkit ja ohjeet.

*verrattuna harmaantuneisiin tekstiileihin.

**poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Värillisten pyyhkeiden pesu

Haluamme pestä pyyhkeet säännöllisesti, jotta ne pysyvät hygieenisinä, puhumattakaan ulkonäöstä ja tuoksusta, mutta usein tapahtuva pesu voi valitettavasti saada värit haalistumaan ajan myötä. Mutta Vanishin tehokas Oxi Action -koostumus auttaa pyyhkeiden puhdistamisessa, jotta ne ovat tahrattomia, kun tarvitset niitä.

Puhdista värilliset pyyhkeet ja poista tahrat ja hajut käyttämällä Vanish Laundry Booster -geeliä tai -jauhetta! Jos pyyhkeet ovat erityisen haalistuneita tai nuhjuisia, tee ylimääräinen liotus niiden palauttamiseksi:

Suositeltu

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Lisää mitallinen 4 litraan vettä.
 2. Liota enintään 1 tunnin ajan.
 3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahraa ennen huuhtelua.

Miksi valkoiset pyyhkeet menettävät kirkkautensa

Elämän tosiasia on, että valkoiset pyyhkeet voivat muuttua harmahtavaksi, ellet käytä oikeita tuotteita pitääksesi ne kirkkaina ja valkoisina.

Monet eri syyt voivat johtaa siihen, että valkoiset pyyhkeet menettävät loistonsa: valkoisten pyyhkeiden peseminen yhdessä muiden värien kanssa sekä yleinen kuluminen. Lue lisää saadaksesi selville, miten ne saadaan takaisin alkuperäiseen valkoiseen sävyynsä ja miten varmistat, että ne pysyvät sellaisina.

Haalistuneiden valkoisten pyyhkeiden puhdistus

Palauttaaksesi harmaantuneet pyyhkeet entiseen loistoonsa käytä Vanish Crystal White Tahranpoistojauhetta seuraavasti:

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Lisää mitallinen 4 litraan vettä.
 2. Liota valkopyykkiä enintään 6 tuntia.
 3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahraa ennen huuhtelua.

Pyyhkeenpesuvinkit

Älä kuivaa pyyhkeitä kuivausrummussa: Pyyhkeiden laittaminen kuivausrumpuun vahingoittaa niitä ja heikentää niiden imukykyä. Ripusta ne kuivumaan, jotta ne näyttävät ja tuntuvat uusilta pidempään, niin sinun ei tarvitse hankkia niin usein uusia pyyhkeitä.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.