Vuodevaatteiden valkaisu:

Ajan myötä voi olla vaikeaa pitää suosikkivuodevaatteesi raikkaan valkoisina ja moitteettomassa kunnossa. Yön aikana lakanoihin tarttuu kehosta öljyjä, hikeä tai meikkijäämiä, jotka voivat aiheuttaa lakanoiden värjäytymistä. Vanishin avulla vuodevaatteiden valkoisena pitämisen ei kuitenkaan tarvitse olla valtava tehtävä. Koostumus on suunniteltu pitämään vuodevaatteesi kirkkaina ja tekemään vuoteestasi kutsuvamman.

Saat valkoiset lakanat valkoisemmiksi yksinkertaisesti esikäsittelemällä, liottamalla tai käyttämällä pesussa Vanish Crystal White Tahranpoistojauhetta tai -geeliä. Ei siis syytä epätoivoon – lakanoistasi tulee taas hohtavat.

Lue lisää saadaksesi lisätietoja valkoisten lakanoiden valkaisemisesta.

Puuvillalakanoiden valkaiseminen

Säännöllisellä pesemisellä lakanoista tulee puhtaat, mukavat ja raikkaat – mutta samalla kirkkaat valkoiset värit voivat haalistua harmaiksi. Tässä apuun tulee Vanish Gold Oxi Action Crystal White Powder – voit valkaista lakanat ilman valkaisuainetta helposti jo yhdellä pesukerralla.

Puuvillalakanoiden valkaiseminen

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Lisää mitallinen Vanish-jauhetta 4 litraan lämmintä tai kylmää vettä (enintään 40 °C).
 2. Liota lakanoita enintään 6 tuntia.
 3. Pese tavalliseen tapaan. Lisää käyttämääsi tavallisen pesuaineen joukkoon pesukoneeseen mittalusikallinen Vanishia-jauhetta.
 4. Jos lakanassasi on värjäymä tai tahra, josta haluat päästä eroon, esikäsittele se Vanishilla. Sekoita tahna ¼ mitallisesta Vanishia ja ¾ mitallisesta vettä ja hiero tahnaa varovaisesti tahraan. Anna vaikuttaa korkeintaan 10 minuuttia. Pese sitten tavalliseen tapaan ja lisää pesukoneeseen ylimääräinen mitallinen Vanishia.

Pellavalakanoiden valkaiseminen

Pellavalakanat eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös tuntuvat hyvältä, mikä vaikeuttaa sängystä nousemista aamuisin. Vanish Crystal White Tahranpoistogeelin ansiosta pellavavuodevaatteiden pitäminen valkoisina on helpompaa kuin koskaan! Täältä voit lukea lisää pellavavaatteiden hoidosta, ja alla kerrotaan, miten voit valkaista pellavaiset vuodevaatteesi.

Suositeltu

Crystal White -geeli

Crystal White -geeli

Ohjeet

 1. Lisää 100 ml Vanish-geeliä 4 litraan lämmintä tai kylmää vettä (enintään 40 °C).
 2. Liota lakanoita enintään 6 tuntia.
 3. Pese tavalliseen tapaan. Lisää käyttämääsi tavallisen pesuaineen joukkoon pesukoneeseen annoksen Vanishia-geeliä.

Vinkkejä

Ei valkaisuainetta: Helposti voi ajatella valkaisuaineen olevan paras tapa saada valkoiset valkoisiksi. Itse asiassa se tahraa ja värjää niitä vielä enemmän ja tekee vaatteista keltaisia ja hauraita. Vanish ei sisällä klooripohjaista valkaisuainetta, minkä vuoksi se jättää valkoiset kirkkaammiksi kuin koskaan.

Viikoittainen pesu: Kuten edellä on mainittu, vuodevaatteet ovat yön aikana kovassa käytössä. Pese vuodevaatteesi viikoittain hyvän hygienian ylläpitämiseksi ja pölyn ja lian poistamiseksi – lisää aina mitallinen Vanishia pesukoneeseesi, jotta valkoisuus palautuu.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.