Pyyhkeiden paidat:

Jonkin ajan kuluttua valkoiset paitamme voivat haalistua, koska ne altistuvat kehon luonnollisille öljyille, tahroille sekä puhdistus- ja kuivausprosessille. Valitettavasti tämä voi näkyä siten, että valkoiset paitamme eivät ole enää yhtä valkoisia kuin ennen. Niiden ei kuitenkaan tarvitse jäädä sen näköisiksi. Ennen kuin heität valkoisen paitasi hätäisesti pois, noudata ohjeita, joilla voit valkaista paitasi ja palauttaa ne entiseen loistoonsa. Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe auttaa, ja sen koostumus jättää valkoiset valkoisemmiksi vielä 50 pesukerran jälkeen*, jolloin ne ovat yhtä kirkkaat ja säteilevät kuin ostopäivänä.

* verrattuna harmaantuneisiin tekstiileihin.

Miten valkoisista paidoista saa taas valkoisia

Riippumatta siitä, kuinka upealta valkoiset paitasi ovat joskus näyttäneet, ajan myötä ne voivat alkaa haalistua. Estä valkoisten suosikkipaitojesi korvaamisesta aiheutuva vaiva ja kustannukset palauttamalla ne alkuperäiseen, raikkaaseen valkoisuuteensa – voit säästää arvokasta aikaa ja rahaa samalla kun pidennät rakastettujen vaatteidesi käyttöikää.
Saat paidoista valkoisempia liottamalla niitä Vanish Crystal White Tahranpoistojauheen avulla:

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

  1. Lisää mitallinen 4 litraan vettä.
  2. Liota enintään 6 tunnin ajan.
  3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahraa ennen huuhtelua.
  4. Huomio: Ennen kuin käytät Vanish Oxi Actionia, noudata aina pakkauksessa olevia käyttöohjeita ja hoito-ohjeita.

Miten paidat saa valkoisiksi

Vältä valkaisuainetta. Vaatteiden valkaisu klooripohjaisella valkaisuaineella on huono uutinen valkoisille vaatteille. Yhdessä silitysraudan ja kuuman veden kanssa se voi muuttaa vaatteet keltaisiksi, joten käytä erityisesti valkoisille vaatteille suunniteltuja tuotteita. Vanish ei sisällä klooripohjaista kloorivalkaisuainetta, joten sitä on turvallista käyttää valkopyykille.

Pese Vanishilla. Vanish-tuotteet on suunniteltu erityisesti pitämään vaatteet kirkkaina ja valkoisina ilman klooripohjaista valkaisuainetta, joten muista lisätä annos jokaiseen pesuun, jotta valkoiset vaatteet pysyvät säkenöivän kirkkaina.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.