Vanish Gold Crystal White Jauhe

Tuotteen ominaisuudet

  • Vaalentaa pyykkiäsi jopa kolme astetta.
  • Parhaan ja nopeimman tuloksen saat esikäsittelemällä tai liottamalla pyykin. Osa tahroista häviää jopa 30 sekunnissa!

Saatavilla: 470 g, 940 g ja1400 g

Tuotteen kuvaus

Parasta valkopyykille! Uusi koostumus vaalentaa valkopyykkiäsi jopa kolme astetta ja on niin tehokas, että osa tahroista häviää jopa 30 sekunnissa! Parhaan tuloksen saat esikäsittelemällä tai liottamalla pyykin.

http://rbeuroinfo.com/

✔ Noudata aina vaatteen omaa pesuohjetta. ✔ Testaa kankaan värinpitävyys huomaamattomassa kohdassa. Huuhtele ja anna kuivua. ✔ Laita kansi paikalleen käytön jälkeen. Säilytä kuivassa ja viileässä. ✔ Parhaan puhdistustuloksen saat toistamalla käsittelyn. ✘ Älä käytä villalle, silkille tai nahalle. ✘ Älä käytä viimeistetyille tai päällystetyille pinnoille – esimerkiksi puulle, metallille ym. ✘ Älä liota tekstiilejä, joissa on metalliosia tai palokäsitelty pinta. ✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja tekstiilejä suoraan auringonvaloon tai lämpimään paikkaan ennen kuin ne on pesty tai huuhdeltu huolellisesti. ✘ Kun jauhe on sekoitettu nesteeseen, sitä ei saa enää säilyttää suljetussa astiassa. Koska seos jatkaa hapen tuottamista, astiaan voi muodostua painetta ja astia saattaa vuotaa.Esikäsittely: 1. Sekoita 1/4 mittalusikallinen jauhetta 3/4 mittalusikalliseen lämmintä vettä (40 °C). Sekoita hyvin. 2. Levitä seosta koko tahran alueelle ja hankaa mittalusikan pohjalla. Anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia. 3. Esikäsittelyn jälkeen pesee normaalisti. Pese ja kuiva mitta ennen kuin laitat sen takaisin pakkaukseen.Liottaminen: 1. Sekoita 1 mittalusikallinen 4 litraan lämmintä vettä (enintään 40 °C) ja jätä pyykki likoamaan. Värilliset: Anna vaikuttaa enintään tunnin ajan. Valkopyykki: Anna vaikuttaa enintään 6 tunnin ajan. 2. Saat parhaan tuloksen, kun hankaat tahroja ennen huuhtelua. Liottamisen jälkeen pese normaalisti.Pyykkikone: 1. Annostele Vanish Gold For Whites Jauhetta pesuaineen sekaan koneen pesuainelokeroon 1 mittalusikallinen kuivuneille ja vaikeille tahroille tai 1/2 mittalusikallista tavallisille tahroille. Pese pyykki tavalliseen tapaan.

Vaara. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä paukkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä. Huomio: Noudata pakkauksen käyttöohjetta. Älä käytä villaan, silkkiin tai nahkaan. Älä käytä pinnoitetuille tai erikoiskäsitellyille pinnoille, kuten puuhun tai metalliin.

EA_3007287

Product Code: 5701092111029