Vanish Multi Power Crystal White Jauhe

Tuotteen ominaisuudet

  • Valkoisempi valkopyykki, myös alhaisissa lämpötiloissa. Jopa 50 pesun jälkeen.
  • Erikoistehokas koostumus, joka on kehitetty erityisesti valkopyykille
  • Tehokasta tahranpoistoa!
  • Turvallista käyttää arkisille tekstiileille, esim. puuvillalla tai polyesterille
  • Pakkauskoot 470g, 630g, 940g, 1400g ja 1500g

Saatavilla: 470g, 630g, 940g & 1400g

Tuotteen kuvaus

Vanish Multi Power Crystal White -jauheessa yhdistyvät tehokkaan valkaisujauheen ja tahranpoistajan parhaat puolet. Se poistaa tehokkaasti kaiken tyyppiset sitkeät tahrat. Se irrottaa sekä näkyvät että piilossa olevat vaikeat ja materiaaliin imeytyneet tahrat. Vaatteiden pitäminen tahrattomina on helpompaa kuin uskotkaan – lisää vain mittalusikallinen jokaiseen pesuun.Luota pinkkiin ja palauta kirkkaan valkoinen väri!* verrattuna harmaantuneisiin tekstiileihin Tulokset saattavat vaihdella

>30 % happea sisältäviä valkaisuaineita, <5 % anionisia tensidejä, <5 % ionittomia tensidejä, <5 % zeoliitit, <5 % entsyymeä, optiset kirkasteet, hajustetta

✔ Noudata aina vaatteen omaa pesuohjetta.
✔ Testaa kankaan värinpitävyys huomaamattomassa kohdassa. Huuhtele ja anna kuivua.
✔ Laita kansi paikalleen käytön jälkeen. Säilytä kuivassa ja viileässä.
✔ Parhaan tuloksen saavuttamiseksi joitain prosessin osia pitää ehkä toistaa.
✘ Älä käytä villalle, silkille tai nahalle.
✘ Älä käytä viimeistelyille tai päällystetyille pinnoille – esimerkiksi puulle, metallille ym.
✘ Älä liota tekstiilejä, joissa on metalliosia tai palokäsitelty pinta.
✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja tekstiilejä suoraan auringonvaloon tai lämpimään paikkaan ennen kuin ne on pesty tai huuhdeltu huolellisesti.
✘ Kun jauhe on sekoitettu nesteeseen, sitä ei saa enää säilyttää suljetussa astiassa. Koska seos jatkaa hapen tuottamista, astiaan voi muodostua painetta ja astia saattaa vuotaa.

Vanish Crystal White Oxi Action sisältää natriumperkarbonaatti, natriumsilikaatti. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Pese käsissä huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/ lääkäriin. Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä.

EA_3007287

Product Code: 5701092111029