Kun on kyse vaatteidemme pitämisestä puhtaina ja kirkkaina ajan mittaan, usein voi olla vaikea löytää hyvä tasapaino säännöllisen pesun ja vaatteiden haalistumisen ehkäisemisen välillä. Haalistumista aiheuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi vaatteiden pesu liian korkeassa lämpötilassa sekä valkoisten ja värillisten vaatteiden pesu yhdessä tai jopa valkaisuaineen kanssa tahrojen poistamista varten. Onneksi Vanishin avulla on mahdollista saada puhtaammat vaatteet, jotka ovat 100-prosenttisesti tahrattomia ilman, että ne haalistuvat. Lisäksi hämmästyttävä Oxi Action -koostumuksemme toimii erinomaisesti sekä kylmässä että lämpimässä pesussa.

Jos haluat parhaat vinkit ja tarkat ohjeet siitä, miten saat parhaan tuloksen kirkastaessasi ja puhdistaessasi vaatteitasi Vanishilla, tutustu käteviin tahranpoisto- ja puhdistusartikkeleihimme.

Alla on myös vastauksia joihinkin usein kysyttyihin Vanishia koskeviin kysymyksiin sekä yleisiä käyttöohjeita.

Miten Vanishia käytetään vaatteiden puhdistamiseen

Voit käyttää Vanishia vaatteidesi puhdistamiseen useilla tavoilla, mutta suosittelemme seuraavia kolmea helppoa vaihetta:

Miten Vanishia käytetään vaatteiden puhdistamiseen

Suositeltu

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

  1. Esikäsittely: Levitä pieni määrä Vanish-jauhetta (veteen sekoitettua tahnaa) tai Vanish-geeliä suoraan tahraan ja hiero. Anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia.
  2. Liottaminen: Valmista liuos lisäämällä yksi mitallinen Vanish-jauhetta tai 100 ml geeliä 4 litraan vettä. Liota vaatetta enintään 6 tunnin ajan (valkopyykki) tai 1 tunnin ajan (kirjopyykki).
  3. Pese: Lisää ylimääräinen annos Vanishia pesuun tavallisen pesuaineen lisäksi; näin vaatteista tulee tahrattomia ja hohtavan kirkkaita.

Toimiiko Vanish?

Kyllä! Vanish tehoaa todistetusti monenlaisiin tahroihin ja poistaa hämmästyttävän tehokkaasti kaikkein vaikeimmatkin tahrat.

Sisältääkö Vanish valkaisuainetta?

Ei, Vanish ei sisällä klooripohjaista valkaisuainetta. Vanish Oxi Action -koostumus poistaa tahrat ja hajut, pitää värit kirkkaina ja puhdistaa hygieenisesti.*

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Mihin lisään Vanishia pesukoneessa?

Vanish on erittäin monipuolinen tuote, ja riippuen siitä, minkä tyyppinen tahra sinulla on, voit valita, miten haluat käyttää sitä. Kun käytät Vanish-jauhetta tai geelituotetta pesussa, lisää se pesuaineen kanssa pesuainelokeroon.

Miten Vanish toimii?

Vanishin ainutlaatuinen Oxi Action -koostumus poistaa kaikkein vaikeimmatkin tahrat kankaista. Anna vain koostumuksen tehdä työ puolestasi. Tuotteen toimintaperiaatteen näet uusimmasta tv-mainoksestamme.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.