Omaa tyyliäsi ilmentävistä vaatekappeista päivittäisiin työvaatteisiisi ja suosikkibileasuusi - haluat, että rakastamasi vaatteet kestävät pidempään. Vaatteesi käyvät läpi yhtä paljon kuin sinäkin, joten niiden asianmukainen hoitaminen Vanish Oxi Actionin avulla auttaa sinua poistamaan tahrat ja pitämään vaatteesi kauniimman näköisinä pidempään.

Kolmivaiheisen prosessimme avulla voit poistaa tahrat ja palauttaa vaatteidesi kirkkauden joko esikäsittelyllä, liotuksella tai pesussa tehtävällä käsittelyllä, kirjopyykille tarkoitetulla Vanish Laundry Boosterilla tai valkopyykille tarkoitetulla Vanish Crystal Whitella.

Lue lisää siitä, miten saat vaatteet kestämään pidempään.

Miten valkoiset paidat kestävät pidempään

Upouudet valkoiset vaatteet näyttävät ja tuntuvat upeilta. Ilman asianmukaista hoitoa ne eivät kuitenkaan pysy sellaisina pitkään. Mutta tähän harmaantumisongelmaan on ratkaisu – käytä vain Vanish Crystal Whitea tuodaksesi loiston takaisin. Koostumus poistaa tahrat ja antaa valkaisevan vaikutuksen, joka palauttaa valkoiset vaatteet entiseen loistoonsa. Esikäsittele helposti jauheella, tai jotta valkopyykistäsi tulee hohtavan puhdasta, liota vaatteita seuraavasti:

Miten valkoiset paidat kestävät pidempään

Suositeltu

Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White -geeli

Crystal White -geeli

Ohjeet

  1. Sekoita ¼ mittalusikallinen jauhetta ¾ mittalusikalliseen lämmintä vettä (enintään 40 °C) tahnaksi tai lisää 2 ml geeliä suoraan tahraan.
  2. Hiero tuotetta varovasti mittalusikalla tai korkilla ja anna vaikuttaa enintään 10 minuuttia.
  3. Pese tavalliseen tapaan. Lisää käyttämääsi tavalliseen pesuaineeseen mittalusikallinen jauhetta tai 100 ml geeliä.
  4. Jos tahrat ovat vaikeita, liota niitä lisää saadaksesi parhaan tuloksen. Lisää mitallinen Vanish-jauhetta tai 100 ml geeliä 4 litraan lämmintä tai kylmää vettä (enintään 40 °C) ja anna liota enintään 1 tunti (kirjopyykki) tai enintään 6 tuntia (valkopyykki). Sen jälkeen pese tavalliseen tapaan. Lisää pesukoneeseen ylimääräinen annos Vanishia.

Vältä valkaisuainetta

Saatat ajatella, että valkaisu tuo valkoisten vaatteiden kirkkaan valkoisen ilmeen takaisin. Se voi kuitenkin tehdä suosikkivaatteistasi keltaisia. Vanish-tuotteet eivät sisällä klooripohjaista valkaisuainetta, minkä vuoksi valkoiset pysyvät kirkkaanvalkoisina pesun jälkeen.

Värillisten vaatteiden käyttöiän pidentäminen

Värillisten vaatteiden hoitaminen on yhtä helppoa kuin valkoisten peseminen. Noudata edellä olevia ohjeita – ota vain käyttöön Vanish Laundry Boosters.

Värillisten vaatteiden käyttöiän pidentäminen

Vinkkejä

Käsittele tahrat nopeasti: Mitä nopeammin pystyt käsittelemään tahran Vanishilla, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on säästää ja pidentää vaatteidesi käyttöikää.

Kuivaa ripustamalla: Kuumuus vahingoittaa vaatteitasi ja voi aiheuttaa vaatteen kutistumista. Valitse ympäristöystävällinen vaihtoehto ja ripusta vaatteesi kuivumaan välttääksesi tämän.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.