Poista hiki haisee vaatteet:

Kainalohiki – ja siihen liittyvä kehon haju – on elämän väistämätön tosiasia. Se on pelosta, jännityksestä tai yksinkertaisesti pitkästä kuumasta kesästä johtuva tahaton fyysinen ilmiö, eivätkä valkoiset tai värilliset vaatteesi ole siltä turvassa. Mutta Vanishin avulla hienhajun poistaminen vaatteista ei ole koskaan ollut helpompaa, kiitos Oxi Action -koostumuksen, jossa on "MultiPower" ominaisuus - se poistaa tahrat ja hajut, ja kirkastaa samalla värejä! Lisäksi, saat tehokkaan syväpuhdistusvaikutuksen*, joka pesee pyykkisi syväpuhtaaksi pesussa joka kerta ja jättää ne raikkaan tuoksuisiksi ja tuntuisiksi.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme kolmivaiheista käsittelyä joko Vanish Laundry Booster -jauheella tai -geelillä. Valitse vain käyttötapa: esikäsittely, liotus tai käyttö pesussa, niin saat kehon hajut, mm. hienhajun, pois vaatteista.

Lue lisää siitä miten poistat hajut vaatteista.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Kehon hajujen poistaminen vaatteista

Hikoilu auttaa säätelemään kehon lämpötilaa, mutta hiellä on myös kyky päästä syvälle vaatteidesi kuituihin – ja pysyä siellä! Älä kuitenkaan hikeenny vaan käytä Vanish Laundry Booster -jauhetta tai -geeliä värillisissä vaatteissasi pinttyneiden hajujen poistamiseksi värillisiin vaatteisiisi poistaaksesi itsepäiset hajut. Noudata seuraavia ohjeita:

Kehon hajujen poistaminen vaatteista

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

  1. Jos tahra on vaikea tai kuivunut, käytä 100 ml geeliä.
  2. Normaaleihin tahroihin riittää 50 ml geeliä.
  3. Annostele pesuainetta tavalliseen tapaan.
  4. Lisää yksi annos jokaiseen pesuun.

Vinkkejä

Rutiinijuttu – kun haluat poistaa hienhajun vaatteistasi, muista erotella värilliset ja valkoiset vaatteet ennen pesua ja käytä asiaankuuluvaa Vanish-tuotetta.

Sijoita hyvään deodoranttiin – runsas päivittäinen deodoranttimäärä muodostaa hajusuojan sinun ja vaatteidesi väliin ja pitää olosi raikkaana koko päivän.

Vinkkejä

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.