Voita hikitahrat Hikitahrojen tehokas poistaminen vaatteista

 Hikitahrat valkoisissa vaatteissa

Hikitahrat näkyvät helpoimmin juuri valkoisissa vaatteissa. Niiden poistaminen onnistuu, kun liotat vaatteitasi  enintään 6 tunnin ajan vedessä, johon olet annostellut Vanish Crystal Whitea. Liotusaika riippuu tahran sitkeydestä. Kun tahra on lionnut kunnolla, lisää pesukoneeseen mittalusikallinen Vanishia ja pese tavalliseen tapaan. Tahra on poissa!

T-paitojen ja toppien ikitahrojen poistamiseen ei kannata käyttää valkaisuainetta, koska sen kemikaalit tummentavat hikitahroja ja auttavat niitä pinttymään kankaaseen.

Hikitahrat värillisissä vaatteissa

Aivan kuten valkopyykinkin kohdalla, hikitahrojen poistaminen värillisistä vaatteista kannattaa aloittaa liottamalla ja sen jälkeen jatkaa tavallisella konepesulla Liota vaatteitasi  tunnin ajan vedessä, johon olet annostellut Vanish Oxi Actionia. Sen jälkeen lisää pesukoneeseen mittalusikallinen Vanish Oxi Actionia ja pese tavalliseen tapaan. Tahra on poissa.

Tahrojen ehkäiseminen

Oletko kyllästynyt hikitahroihin? Niitä voi myös pyrkiä välttämään. Käytä deodoranttia ohuelti ja anna kuivua vähintään 30 sekuntia, ennen kuin puet paidan tai topin.

Huolehdi myös siitä, että olet pukeutunut tilanteen mukaan. Jos käytät liikunnan yhteydessä liian paksua tai raskasta vaatetusta, kehosi poistaa ylimääräisen lämmön hikoilemalla. Säästä riippumatta kehosi lämpenee nopeasti aloittaessasi liikunnan. Tilanne pahenee, jos olet nauttinut liian vähän nestettä. Muista siis juoda paljon vettä.

Näillä ohjeilla voit helposti ehkäistä hikitahroja. Kun tiedät, kuinka voit ehkäistä tahrojen syntymistä ja poistaa niitä valko- ja kirjopyykistä, voit rauhassa nauttia terveellisistä elintavoista.