Hikoilu on luonnollinen kehon toiminto, mutta märät kainalot eivät ole koskaan miellyttäviä, ja hiki voi jättää rumia jälkiä toppeihin ja paitoihin. Ei kuitenkaan tarvitse huolehtia rumista hikitahroista, jotka yleensä kellastuvat, tummuvat ja värjäytyvät ajan myötä. Tässä oppaassa Vanish näyttää, miten voit poistaa hikitahrat tehokkaalla Oxi Action -koostumuksella, jotta saat vaatteesi hetkessä takaisin entiseen loistoonsa.

Hikitahrat voivat olla itsepäisiä, mutta Vanish tehoaa niihin – liota, esikäsittele tai pese vaatekappale Vanish Laundry Booster -geelillä.

Lue seuraavasta lisää ohjeita hikitahrojen poistamiseen.

Hikitahrojen poistaminen puuvillasta

Puuvilla on yksi yleisimmistä vaatemateriaaleista, koska se on pehmeää, kestävää ja hengittävää. Ei siis ole ihme, että puuvillavaatteissa on usein hikitahroja. Mutta Vanishin ansiosta hikitahrojen poistaminen puuvillasta ja muista pestävistä värillisistä vaatteista on vaivatonta. Esikäsittele tahra mahdollisimman pian ja noudata näitä helppoja ohjeita Vanish Laundry Booster -geelillä:

Hikitahrojen poistaminen puuvillasta

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

  1. Jos tahra on vaikea tai kuivunut, käytä 100 ml geeliä.
  2. Normaaleihin tahroihin riittää 50 ml geeliä.
  3. Annostele pesuainetta tavalliseen tapaan.
  4. Lisää yksi annos jokaiseen pesuun.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi