Tehokas Oxi Action -koostumuksemme poistaa tahrat hämmästyttävän tehokkaasti heti ensimmäisellä pesukerralla, jo matalassa lämpötilassa (30 °C). Etsitkö parasta tuotettamme? Kokeile jauhemaista Laundry Boosteriamme, joka säilyttää värit ja poistaa tahrat ja hajut ylivertaisen tehokkaasti!

Edut

Edut

  • Irrottaa tahrat heti ensimmäisellä pesukerralla, jo alhaisessa pesulämpötilassa (30 °C)
  • Oxi Action -koostumus poistaa tahrat syvältä kuitujen sisältä
  • Turvallista käyttää kuten puuvillalle ja polyesterille, sekä kirjopyykille että valkopyykille
KÄYTTÖKOHTEET

KÄYTTÖKOHTEET

Voit käyttää Vanish Tahranpoistojauhetta tavanomaisille värillisille materiaaleille, kuten puuvillalle tai polyesterille.

Opi poistamaan ruoka- ja juomatahrat Vanishin avulla!

KÄYTTÖOHJEET

Tehokasta tahranpoistoa heti ensimmäisellä käyttökerralla!

KÄYTTÖOHJEET

Pese: lisää pesuaineeseen puoli mitallista tavallisille tahroille ja yksi mitallinen vaikeille tahroille. Lisää yksi annos jokaiseen pesuun.

Liota: lisää mitallinen 4 litraan vettä (40 °C). Liota valkopyykkiä enintään 6 tuntia, värillisiä vaatteita enintään 1 tunti. Pese liotuksen jälkeen tavalliseen tapaan tai huuhtele huolellisesti.

Esikäsittely: Sekoita 1/4 mitallista jauhetta veteen (enintään 40 °C), levitä seos tahraan (enintään 5 min) ja hankaa hellävaraisesti. Pese pyykki tavalliseen tapaan esikäsittelyn jälkeen.

Kokeile aina huomaamattomaan kohtaan ennen käyttöä. Noudata pakkauksen taustapuolella olevia ohjeita.

AINESOSAT

TEHOKASTA TAHRANPOISTOA

TEHOKASTA TAHRANPOISTOA

Natriumperkarbonaatti - Vapauttaa aktiivista happea, joka poistaa tahrat ja hajut turvallisesti.

Tetra-asetyletyleenidiamiini (TAED) - Tehostaa tahranpoistoa jo alhaisessa lämpötilassa.

Entsyymeä - Hajottavat ruoka-, tärkkelys- ja ulkoilutahroja.

Anionisia ja ionittomia tensidejä - Poistavat rasvaiset tahrat turvallisesti.

PUHDISTUKSEN TEHOSTE- JA APUAINEET

PUHDISTUKSEN TEHOSTE- JA APUAINEET

Zeoliitit - Pehmentävät vettä.

Natriumkarbonaatti - Tehostaa syväpuhdistusta.

Raikastavat tehosteaineet

Raikastavat tehosteaineet

Hajuste - Tehostaa tuoksua.

UKK

Vanishin Laundry Booster Tahranpoistojauhe on tehokkain koostumuksemme. Tavallinen Vanish Tahranpoistojauhe poistaa tahrat hämmästyttävän tehokkaasti, mutta Laundry Booster tahranpoistojauheen Multi Power -koostumus poistaa hajut, kirkastaa värit ja tuo hygieenisempää puhtautta* sekä irrottaa samalla vaikeat tahrat!

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta

Vanish-tuotteita voi käyttää kaikelle kirjopyykille, myös tummille vaatteille. Parhaan pesutuloksen mustille vaatteillesi saat käyttämällä Vanish Laundry Booster Tahranpoistojauhe. Se poistaa tahrat ja hajut sekä kirkastaa myös tummat värit!

Ei, et voi käyttää Vanish Tahranpoistojauhetta matoille. Sitä saa käyttää vain vaatteisiin. Noudata aina pakkauksen kääntöpuolella olevia ohjeita. Sen sijaan suosittelemme Vanish Oxi Action Matto ja Tekstiilinpuhdistus -valikoimaamme, joka antaa matoille syväpuhdistuksen ja pitää ne raikkaan tuoksuisina.

PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ VAATTEILLE VANISHIN AVULLA

Joka vuosi jätteeksi päätyy suuri määrä käytettyjä mutta vielä käyttökelpoisia vaatteita. Voit antaa kuluneille vaatteillesi uuden elämän ehostamalla vanhoja tekstiilejä, paikkaamalla reikiä ja tekemällä vaatteista jotain täysin uutta. Vanishin avulla pääset käsittelemään tahroja, korjaamaan kulumia ja opettelemaan, miten vaatteita voidaan käyttää uudelleen, jotta niitä voi käyttää pidempään.
PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ VAATTEILLE VANISHIN AVULLA