Suklaatahrojen ei tarvitse pilata vaatteitasi tai mattoasi. Karkota ne hetkessä Vanishin tehokkaan koostumuksen avulla.

Suklaa on ihana herkku. Ei ihme, että niin monet meistä rakastavat sitä – suklaapirtelöistä suklaakekseihin ja ylellisiin tryffeleihin, me kaikki tiedämme, kuinka nautinnolliselta suklaa maistuu. Valitettavasti tämä herkku voi tehdä tuhoa kankaillemme, sillä se sulaa alhaisessa lämpötilassa ja tahraa helposti.

Vanishin tehokas koostumus hoitaa tahrat, kirkastaa värit ja poistaa hajut jo ensimmäisellä pesukerralla. Vaatteisiin jauhetta voi käyttää helposti esikäsittelemällä, liottamalla ja sitten pesemällä vaate. Tuliko sohvaan tai mattoon suklaatahroja? Älä huoli – käytä tehokasta matto- ja verhoilukankaiden tahranpoistosuihkettamme – näet jäljen katoavan muutamassa minuutissa!

Kannattaa aina muistaa tärkeä vinkki tällaisten ruokatahrojen poistamiseen: raaputa ja sen jälkeen taputtele. Kun poistat ylimääräisen aineen, vähennät mahdollisuutta, että se imeytyisi kankaaseen. Puhtaalla liinalla taputtelemalla saat mahdollisimman paljon värjäytymää pois ennen käsittelyä.

Lue seuraavasta ohjeet siihen, miten saat parhaat tulokset Vanishin avulla, kun käsittelet suklaatahroja erilaisista esineistä.

Suklaatahrojen poistaminen vaatteista

Kun poistat suklaatahroja puuvillasta, denimistä tai muista pestävistä materiaaleista, poista aluksi mahdollisimman paljon ylimääräistä suklaata veitsellä tai lusikalla. Poista sitten suklaatahrat ja kirkasta valkopyykkisi Vanish Crystal White Jauheella tai käytä Vanish Laundry Booster Powderia kirjopyykille.

Suklaatahrat vaatteissa

Suositeltu

Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Lisää mitallinen 4 litraan vettä.
 2. Liota valkopyykkiä enintään 6 tuntia.
 3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.
 4. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahroja ennen huuhtelua.

Suklaatahrojen poistaminen verhoilukankaasta

Kun poistat suklaatahroja sohvasta, poista aluksi mahdollisimman paljon ylimääräistä suklaata veitsellä tai lusikalla. Käytä seuraavaksi Vanish Matto- ja Tekstiili -suihketta ja noudata seuraavia ohjeita:

Suositeltu

Matto- ja Tekstiilisuihke

Matto- ja Tekstiilisuihke

Ohjeet

 1. Suihkuta tuotetta tahraan ja jätä vaikuttamaan enintään 5 minuutiksi.
 2. Painele tahraa uudelleen puhtaalla, imukykyisellä kankaalla.
 3. Toista vaiheita 1-2 niin monta kertaa kuin on tarpeen.
 4. Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin. Noudata aina pakkauksessa olevia käyttöohjeita ja hoito-ohjeita.

Suklaatahrojen poistaminen matosta

Matossa olevat suklaatahrat voivat usein olla hankalimmasta päästä, sillä tahrat saattavat hyvinkin tallautua mattoon varsin perusteellisesti! Kaavi siis mahdollisimman paljon ainesta pois matosta lusikalla. Samoin kuin verhoilukankaiden kohdalla, noudata sitten samoja ohjeita kuin edellä käyttäen Vanish Matto- ja Tekstiili -suihketta, niin saat mattosi nopeasti tahrattomiksi.

Suklaatahrojen poistaminen matosta

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.