Joskus korjaustöissä kädet likaantuvat. Saat ehkä auton käyntiin tai pyörän liikkeelle, mutta rasva voi myös liata vaatteemme. Nämä tahrat voivat olla hankalia käsitellä, koska ne ovat yleensä paksuja ja tummia. Vanish Oxi Action -koostumuksen avulla rasvatahrat voidaan kuitenkin poistaa heti ensimmäisellä pesukerralla. Lisäksi supertehokas koostumus pitää värit kirkkaina ja poistaa hajut, jolloin vaatteet tuntuvat puhtailta ja raikkailta. Saat Vanishin tehokkaan syväpuhdistusvaikutuksen*, joka pesee pyykkisi syväpuhtaaksi joka kerta.

Erityisen hankalille tahroille suosittelemme kolmivaiheista käsittelyä: esikäsittely, liotus ja pesu. Noudata aina pakkauksessa olevia ohjeita.

Lue seuraavasta neuvoja parhaiden tulosten saamiseksi.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Voiko Vanishilla poistaa rasvatahrat vaatteist

Vanishilla voi poistaa rasvatahrat vaatteista, joten niitä ei rasvajälkien vuoksi tarvitse siirtää remonttivaatteiksi. Parhaan tuloksen saamiseksi käsittele tahra mahdollisimman nopeasti. Käytä sitten Vanish Laundry Booster -geeliä ja noudata seuraavia yksinkertaisia ohjeita:

Voiko Vanishilla poistaa rasvatahrat vaatteist

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

  1. Kaada 2 ml Vanish-geeliä suoraan tahran päälle ja hiero varovasti.
  2. Anna aineen vaikuttaa enintään 10 minuuttia.
  3. Esikäsittelyn jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.
  4. Jos vaatteissa on pesun jälkeen vaikeita rasvatahroja, suosittelemme vaatteen liottamista. Lisää Vanishia lämpimään veteen ja anna seistä enintään 1 tunti (väripyykki) tai enintään 6 tuntia (valkopyykki). Liottamisen jälkeen väännä vaate kuivaksi ja laita se pesukoneeseen.

Vinkkejä

Puolustus on paras hyökkäys! Haalareiden käyttäminen voi auttaa suojaamaan vaatteitasi rasvaroiskeilta. Eli käytä vaatteita, joissa rasvatahrat eivät haittaa.

Vältä vettä – vesi ei poista rasvaa. Öljyt ja rasvat hylkivät vettä, joten vesi ei hajota niitä vaan pikemminkin tekee tahrasta näkyvämmän. Älä siis kastele tahraa muuten kuin silloin, kun liotat sitä Vanish-liuoksessa.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.