Tahrat ovat sotkuinen ja epämiellyttävä osa elämää aina lasten liikuntavarusteiden kuratahroista viinitahroihin valkoisessa suosikkipaidassasi. Nämä rumat tahrat voivat pilata päiväsi – suosikkivaatteestasi puhumattakaan. Kun tiedät, miten voit Vanishin avulla käsitellä kaikki tahrat, pääset niistä eroon lopullisesti. Tehokas Oxi Action -koostumus poistaa tahrat ja säilyttää samalla kankaiden värin, joten ne näyttävät hyvältä entistä pidempään.

Tahranpoisto Vanishilla sisältää tahrasta riippuen helposti seurattavat vaiheet: esikäsittely, liotus tai käsittely pesussa Vanish Laundry Booster -jauheella tai -geelillä.

Lue lisää siitä, miten poistat tahrat vaatteista.

Tahrojen poistaminen valkoisista vaatteista

Valkoiset vaatteet näyttävät aina tyylikkäiltä, olipa kyseessä raikas valkoinen paita tai kaunis hame. Onneksi ne on helppo pitää tämän näköisinä Vanish Crystal White Tahranpoistojauheen avulla. Jos vaatteisiin tulee esim. suklaa-, kura- tai teetahroja, poista tahrat liottamalla vaate Vanish-liuoksessa ja palauta vaatteidesi loisto. Noudata seuraavia helppoja neuvoja:

Tahrojen poistaminen valkoisista vaatteista

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

  1. Lisää mitallinen 4 litraan vettä.
  2. Liota valkopyykkiä enintään 6 tuntia.
  3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan tai huuhtele huolellisesti.
  4. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahroja ennen huuhtelua.

Vanish-tahranpoistoainejauhe värillisille vaatteille

Voimakkaiden värien hyvännäköisinä pitämisen ei tarvitse olla ikävää puurtamista – noudata samoja ohjeita kuin edellä ja käytä Vanish Laundry Booster -jauhetta.

Vanish-tahranpoistoainejauhe värillisille vaatteille

Vaatteiden puhdistaminen kotona

Arvostamme suosikkivaatteitamme ja toivomme, että ne pysyvät aina yhtä kauniina kuin ostohetkellä. Valitettavasti ne alkavat ajan mittaan näyttää haalistuneilta ja kuluneilta. Onneksi voit pitää vaatteesi pidempään uuden näköisinä Vanishilla. Valitse joko geeli- tai jauhemainen tuote.

Vaatteiden puhdistaminen kotona

Vinkkejä

Erottele värilliset vaatteet valkoisista: On helppo heittää sekä valkoiset että värilliset vaatteet samaan koneelliseen, mutta värien leviäminen aiheuttaa moninkertaisesti harmia. Pese valkoiset vaatteet aina erillään kirjopyykistä.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.