Öljytahrat ovat yleisiä, kun keittiössä kokkaillaan tai vain syödään maukasta illallista. Jo paistinpannulta roiskuvat rasvapisarat voivat pilata vaatteesi – mutta sen ei tarvitse johtaa siihen, että lempivaatteesi joutuu roskakoriin. Kun kaapissasi on Vanish Oxi Action, voit poistaa rasvan, voin tai öljyn aiheuttamat tahrat erilaisista materiaaleista.

Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että esikäsittelet vaatteesi ensin Vanish Laundry Booster -geelillä. Pese sitten tavalliseen tapaan tavallisella pesuaineella ja lisää ylimääräinen annos Vanish-geeliä virheettömän lopputuloksen saamiseksi. Multi power -koostumus poistaa öljytahrat, pitää värit kirkkaina ja poistaa hajut – kaikki yhdessä pesussa! Kun käytät Vanishia pesussa, syväpuhdistusvaikutus* puhdistaa vaatteesi joka kerta perusteellisesti.

Lue ohjeet siitä, miten öljy poistetaan erilaisista kankaista.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Öljytahrojen poistaminen vaatteista

Jotta saat öljytahrat pois konepestävistä kankaista, tahra on käsiteltävä nopeasti. Estääksesi tahran leviämisen vaatteen toiselle puolelle ota puhdas paperipyyhe tai liina ja taputtele öljytahraa varoen levittämästä tahraa.

Öljytahrojen esikäsittely on tärkeää parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Jotta voit poistaa öljyn tehokkaasti vaatteista, käytä siis Vanish Laundry Booster -geeliä ja seuraa näitä helppoja ohjeita, niin saat hyvät tulokset:

Öljytahrojen poistaminen vaatteista

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

  1. Kaada 2 ml Vanish-geeliä suoraan tahran päälle ja hiero varovasti.
  2. Anna aineen vaikuttaa enintään 10 minuuttia.
  3. Esikäsittelyn jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.

Öljytahrojen poistaminen silkistä

Voit saada tahrat silkistä samalla tavalla kuin tavallisista vaatteissa, joten kohtele silkkivaatteita samoin kuin tavallista pyykkiä ja lisää Vanish-geeliä. Estä öljyn leviäminen ja taputtele tahraa puhtaalla liinalla ja noudata yllä olevia ohjeita.

Huomio: Käytä Vanish-geeliä ainoastaan herkille kankaille, kuten silkille ja villalle. Vaikka tahranpoistoaineemme toimivat erilaisille kankaille, käänny ammattilaisen puoleen saadaksesi öljytahrat pois nahasta tai mokkanahasta.

Vinkkejä

Vältä vettä: Ruokaöljytahroja käsitellessä voi tuntua houkuttelevalta yrittää käsitellä niitä vedellä. Öljytahrat ovat kuitenkin hydrofobisia, eli ne hylkivät vesimolekyylejä. Joten lisää tahraan vettä vain jos käsittelet sen välittömästi Vanishilla.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.