Vältä kuratahrojen jäämistä täydellisen puhtaille matoillesi tehokkaalla Vanish Oxi Action -koostumuksellamme, joka poistaa ärsyttävät tahrat ensimmäisellä kerralla, joka kerta.

Koska kuratahrat vaatteista voi olla hieman hankala poistaa, esikäsittele vaatteet ensin Vanish Laundry Booster -jauheella. Seuraavaksi liota vaate Vanishilla, ennen kuin peset sen tavalliseen tapaan tavallisella pesuaineella, johon on lisätty annos Vanishia!

Jos matossa on mutatahroja, käytä mattojen ja verhoilukankaiden tahranpoistosuihkettamme – saat upeat tulokset muutamassa minuutissa!

Lue seuraavasta ohjeet siihen, miten saat parhaat tulokset poistaessasi kuratahroja.

Kuratahrojen poistaminen valkoisista vaatteista

Kun poistat kuratahroja valkoisista vaatteista, anna tahrojen aina ensin kuivua. Kun tahra on kuiva, poista mahdollisimman paljon kuivia kurapaakkuja ravistelemalla, kaapimalla tai harjaamalla. Jos vaate on aivan kuivuneen kuran peitossa, käytä pölynimuria. Seuraavaksi huuhtele tahrat kylmällä vedellä. Lopuksi käytä Vanish Laundry Booster -jauhetta noudattamalla seuraavia helpooja ohjeita:

Kuratahrojen poistaminen valkoisista vaatteista

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Sekoita ¼ mitallinen jauhetta ¾ mitalliseen kylmää tai lämmintä vettä (enintään 40 °C). Sekoita tahnaksi.
 2. Hiero tahraa tarpeen mukaan mittalusikan pohjalla ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia.
 3. Liuota mitallinen Vanish Crystal White Tahranpoistojauhetta 4 litraan lämmintä vettä (enintään 40 °C) ja jätä pyykki likoamaan enintään 6 tunniksi.
 4. Pese vaate tavalliseen tapaan. Lisää käyttämääsi pesuaineeseen mitallinen Vanish-jauhetta.

Kuratahrojen poistaminen värillisistä vaatteista

Saadaksesi kuratahrat pois värillisistä vaatteista noudata edellä esitettyjä ohjeita: anna kuran kuivua ja kaavi sitä pois mahdollisimman paljon. Käytä sitten Vanish Laundry Booster -jauhetta ja noudata seuraavia helppoja ohjeita:

 

 1. Sekoita ¼ mitallinen jauhetta ¾ mitalliseen lämmintä tai kylmään vettä (enintään 40 °C). Sekoita tahnaksi.
 2. Hiero tahraan tahnaa mittalusikan pohjalla ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia.
 3. Liuota mitallinen jauhetta 4 litraan lämmintä tai kylmää vettä (enintään 40 °C) ja liota vaatetta liuoksessa enintään yhden tunnin ajan.
 4. Pese tavalliseen tapaan. Lisää käyttämääsi normaaliin pesuaineeseen annoksen Vanish-jauhetta.
Kuratahrojen poistaminen värillisistä vaatteista

Kuratahrojen poistaminen kengistä

Kun poistat kuratahroja kengistä, tarkista kenkien materiaali. Jos materiaali on kumia, nahkaa tai perinteistä keinokuitua, kuten jalkapallokengissä tai kumisaappaissa, huuhtele kura pois vedellä. Jos kura on kuivunut, poista paakkuja terävällä esineellä varoen vahingoittamasta materiaalia ja pyyhi puhtaaksi kuivalla liinalla. Kankaiset kengät, kuten kangastossut, voit pestä pesukoneessa ja lisätä mitallisen Vanish-jauhetta. Erikoismateriaalit, kuten mokkanahka, tulee toimittaa ammattilaisen puhdistettavaksi.

Kuratahrojen poistaminen kengistä

Kuratahrojen poistaminen matosta

Poista kuratahrat matosta imuroimalla kaikki kiinteä aines, jotta se ei sotke lisää, ja käytä sitten Vanish Matto- ja Tekstiili -suihketta:

Kuratahrojen poistaminen matosta

Suositeltu

Matto- ja Tekstiilisuihke

Matto- ja Tekstiilisuihke

Ohjeet

 1. Suihkuta ainetta tahriintuneeseen kohtaan ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia
 2. Taputtele tahraa puhtaalla ja imukykyisellä kankaalla
 3. Toista käsittely tarvittaessa

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.