Pienet lapset syövät mielellään itse, vaikka eivät olisi aivan varmoja siitä, missä heidän suunsa on. Tämän vuoksi heidän vaatteensa voivat tahraantua. Mutta värillisille vaatteille tarkoitettu Vanish Laundry Booster -geeli tai valkoisille vaatteille tarkoitettu Vanish Crystal White Tahranpoistogeeli poistaa helposti vauvanruokatahrat soseutetusta vauvanruoasta äidinmaidonkorvikkeeseen. Kun noudatat alla olevaa ohjetta, saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

VAUVANRUOKATAHROJEN POISTAMINEN

Pienet lapset syövät mielellään itse, vaikka eivät olisi aivan varmoja siitä, missä heidän suunsa on. Tämän vuoksi heidän vaatteensa voivat tahraantua. Värillisille vaatteille tarkoitettu Vanish Laundry Booster -geeli tai valkoisille vaatteille tarkoitettu Vanish Crystal White Tahranpoistogeeli poistaa helposti vauvanruokatahrat soseutetusta vauvanruoasta äidinmaidonkorvikkeeseen. Kun noudatat alla olevaa ohjetta, saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

VAUVANRUOKATAHROJEN POISTAMINEN

SUOSITELTU

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

 1. Lisää 2 ml:n annos geeliä suoraan tahraan.
 2. Hiero tuotetta varovasti pullon korkilla ja anna vaikuttaa enintään 10 minuuttia.
 3. Pese tavalliseen tapaan 50 ml:n lisäannoksella Vanishia ja käytä tavallista pesuainetta tai vauvoille sopivaa pesuainetta.
 4. Huomio: Noudata pakkauksessa ja vaatteessa olevia ohjeita. Jos olet epävarma, kokeile huomaamattomaan kohtaan ennen käyttöä.

Vauvankakan poistaminen matosta

Vauvanhoidossa mikään ei ole mahdotonta, ja kakan joutuminen matolle on aivan mahdollista – mutta niin on myös tahran poistaminen. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten puhdistat vauvan kakan matosta, sillä Vanish Oxi Action Matto- ja Tekstiilisuihke hoitaa homman. Noudata seuraavia ohjeita:

Vauvankakan poistaminen matosta

Suositeltu

Matto- ja Tekstiilisuihke

Matto- ja Tekstiilisuihke

Ohjeet

 1. Poista kaapimalla lähtevä lika ja avaa suutin.
 2. Suihkuta ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia.
 3. Taputtele tahraa ja poista ylimääräinen tuote puhtaalla liinalla.
 4. Huomio: Lue aina pakkausmerkinnät. Ennen käyttöä kokeile tuotteen soveltuvuutta aina huomaamattomaan kohtaan. Älä käytä sametin, silkin, brokadin tai vesipesuun soveltumattomien kankaiden puhdistamiseen.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.