Kun lapsemme tulevat koulusta kotiin ja heidän uudessa talvitakissaan on tunnistamattomia tahroja, se voi aiheuttaa kauhun tunteita! Sen lisäksi, että niiden korvaaminen on usein kallista ja niiden on kestettävä pitkään, yleensä ajatellaan, että takit ovat vaikeammin puhdistettavia kuin muut vaatteet. Vanishin ansiosta näin ei tarvitse olla!

Monitehoinen Oxi Action -koostumuksemme poistaa vaikeimmatkin tahrat ensimmäisellä kerralla, pitää värit kirkkaina ja poistaa hajut. Voit valita joko geeli- tai jauheversion. Molemmat koostumukset tuottavat tehokkaan syväpuhdistusvaikutuksen*, joka pesee pyykkisi syväpuhtaaksi joka kerta.
Voit käsitellä tahrat joko esikäsittelemällä, liottamalla tai yksinkertaisesti käyttämällä pesuaineita, mutta tarkista kuitenkin vaatteen pesulappu. Jos takkisi ei ole konepestävä, sinun on esikäsiteltävä tahra huolellisesti ja sen jälkeen huuhdeltava vaate.

Parhaan tuloksen saat noudattamalla alla olevia ohjeita – tai selaa kankaiden tahranpoistoartikkeleitamme, joista löydät parhaat vinkit tahranpoistoon eri materiaaleista.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Tahrojen poistaminen vaaleista takeista

Kevyet takit ovat tavallisesti konepestäviä, joten suosittelemme käyttämään Vanishia tavallisessa pesussa, jos käsiteltävänä on helppo tahra. Jos tahra on vaikea tai kuivunut, suosittelemme, että esikäsittelet ja sitten liotat vaatteen, minkä jälkeen peset sen normaalisti (vain jos etiketissä lukee, että se on konepestävä).

Värilliset takit:

Arvostamme kaikki vaatteita, jotka tuovat hieman lisää väriä vaatekaappiimme, oli kyseessä kirkkaan punainen suosikkitakkimme tai paljon pitämämme turkoosi kesäiltojen takki. Onkin luonnollista, että haluamme poistaa tahrat helposti vaatteen väriä vahingoittamatta. Siksi suosittelemme värillisille takeille Vanish Laundry Booster -jauhetta tai -geeliä – ne molemmat toimivat samalla tavalla torjuen vaikeita tahroja ja pitäen värit kirkkaina. Noudata näitä helppoja käyttöohjeita:

Tahrojen poistaminen vaaleista takeista

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

 1. Kaada 2 ml Vanish-geeliä suoraan tahran päälle ja hiero varovasti.
 2. Anna aineen vaikuttaa enintään 10 minuuttia.
 3. Esikäsittelyn jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.
 4. Huomio: Tarkista aina vaatteidesi etiketistä, ovatko ne konepestäviä tai sopivia liotettavaksi.

Tahrojen poistaminen kevyestä takista

Valkoiset takit sopivat täydellisesti kesään ja grillaukseen rannalla, mutta vaalean värinsä vuoksi ne ovat erityisen haavoittuvaisia tahroille!

Siksi suosittelemme käyttämään valkoisille takeille Vanish Crystal White Tahranpoistojauhetta, joka myös palauttaa valkoisten vaatteiden kirkkauden!

Samoin kuin värillisten paitojen kohdalla, saadaksesi parhaan tuloksen erityisen pahojen tai pinttyneiden tahrojen poistamisessa noudata seuraavia esikäsittelyohjeita.

Tahrojen poistaminen kevyestä takista

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Esikäsittely: Sekoita ¼ mittalusikallinen Vanish-jauhetta ¾ mittalusikalliseen lämmintä vettä (enintään 40-asteista). Sekoita tahnaksi.
 2. Levitä seos tahraan.
 3. Hankaa tahraa tarpeen mukaan.
 4. Pese ja kuivaa mittalusikka ennen kuin laitat sen takaisin pakkaukseen.

Tahrojen poistaminen talvitakista

Talvitakit ovat yleensä painavampia ja siten vaikeampi pestä koneessa. Jos takki on konepestävä, voit kuitenkin noudattaa samoja vaiheita kuin edellä. Jos se ei ole konepestävä, esikäsittele tahra Vanish-jauheella tai -geelillä ja huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä. Toista esikäsittely tarvittaessa.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.