Me kaikki tiedämme sen tunteen, kun kaivamme esiin suosikkimekkomme tulevaa tapahtumaa varten ja huomaamme, että edessä on ikävä tahra (miten se oli voinut jäädä huomaamatta?!). Onneksi Vanishin nopeavaikutteinen Oxi Action -koostumus on suunniteltu poistamaan vaikeimmatkin tahrat, ja jauhemaista koostumustamme voidaan käyttää arkisille kankaille ja geelimäistä koostumustamme myös hienojakoisille vaatteille.

Vanishia on saatavana geelinä ja jauheena, ja sillä voidaan hoitaa jopa vaikeat, pinttyneet tahrat kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa: esikäsittele, liota ja pese.

Parhaat tulokset saat, kun poistat tahrat mekoistasi noudattamalla alla olevia erityisohjeita. Muista myös tutustua kankaiden tahranpoistoartikkeleihimme, joista löydät lisää huippuvinkkejä eri materiaalien käsittelyyn.

Voiko Vanishia käyttää hienopyykille?

Pelkäämme usein silkki- tai satiinimateriaaleille tulevia roiskeita enemmän kuin muiden materiaalien tahraantumista, koska nämä kankaat ovat luonteeltaan herkkiä – samoin kuin sifonki- ja pellavatekstiilit. Mutta ei syytä huoleen! Vanish-geelit myös näille premium-materiaaleille ja poistavat ei-toivotut tahrat nopeasti ja tehokkaasti.

Voiko Vanishia käyttää hienopyykille?

Tahrojen poistaminen värillisestä mekosta

Joskus murehdimme kirkkaan ja rohkean väristen mekkojemme pesemistä niiden haalistumisen pelossa. Siksi Laundry Booster -geeli on suunniteltu torjumaan vaikeimmatkin tahrat ja säilyttämään samalla rakkaiden kankaidesi värit! Parhaan tuloksen saamiseksi voit liottaa vaatteita tai esikäsitellä vaikeat tahrat. Noudata seuraavia yksinkertaisella neuvoja:

Tahrojen poistaminen värillisestä mekosta

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

 1. Lisää 2 ml:n annos geeliä suoraan tahraan.
 2. Hiero tuotetta varovasti pullon korkilla ja anna vaikuttaa enintään 10 minuuttia.
 3. Liotus: Liuota 100 ml geeliä 4 litraan lämmintä vettä (enintään 40 °C).
 4. Liota silkkimekkoa liuoksessa enintään 1 tunti.

Tahrojen poistaminen valkoisesta mekosta

Valkoiset mekot sopivat täydellisesti kesäjuhliin, mutta tämä kaunis auringossa hohtava väri on ehkä kaikkein anteeksiantamattomin tahrojen suhteen. Onneksi Vanishin kanssa ei ole syytä paniikkiin.

Vanish Crystal White -geeli tekee valkopyykistä valkoisempaa vielä 50 pesukerran jälkeen* – jo 30 asteessa!

Parhaat tulokset poistaessasi tahroja valkoisesta mekoista saat noudattamalla seuraavia yksinkertaisia ohjeita:

*verrattuna harmaantuneisiin tekstiileihin

Tahrojen poistaminen valkoisesta mekosta

Suositeltu

CRYSTAL WHITE -GEELI

CRYSTAL WHITE -GEELI

Ohjeet

 1. Liuota 100ml Vanish Crystal White -geeliä 4 litraan lämmintä vettä (enintään 40 °C).
 2. Liota silkkimekkoa liuoksessa enintään 6 tuntia.
 3. Jos mekkosi on konepestävä, pese se tavalliseen tapaan ja lisää käyttämääsi pesuaineeseen mitallinen Vanish-jauhetta. Jos se ei ole konepestävä, pese se käsin normaaliin tapaan – lisää aina ylimääräinen annos Vanishia liotusveteen.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.