Lasten t-paidoista – jotka epäilemättä kuluvat paljon – työhuppareihin päivittäisillä vaatteillamme on loputtomasti tahraantumismahdollisuuksia. Useimmat meistä käyttävät arkivaatteita enemmän kuin mitään muuta, joten on tärkeää tietää, miten ne saadaan taas tahrattomiksi, kun vahinkoja sattuu. Tässä kohtaa Vanish astuu kuvaan! Multi power -koostumus torjuu tahrat ja hajut ja kirkastaa samalla kankaiden väriä, jotta ne näyttävät hyvältä entistä pidempään. Saat tehokkaan syväpuhdistusvaikutuksen*, joka pesee pyykkisi syväpuhtaaksi joka kerta.

Jos haluat poistaa tahrat puuvillasta tai puuvillasekoitteesta valmistetuista huppareista ja t-paidoista, saat parhaan tuloksen käyttämällä Vanishia esikäsittelemällä, liottamalla tai pesemällä vaatteet normaalisti lisäten pesuainelokeroon annoksen Vanishia. Lue lisää yksityiskohtaisempia ohjeita siitä, miten saat parhaat tulokset sekä valkoisiin että värillisiin t-paitoihin ja huppariin.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Tahrojen poistaminen värillisistä huppareista ja t-paidoista

Likaisia onnettomuuksia voi sattua joka päivä – jäätelötahrojen sulamisesta puistossa vietetyn päivän jälkeen aina lempi-t-paidallesi roiskuneisiin juomiin.

Vaikeat tai pinttyneet tahrat saat pois värillisistä huppareista ja t-paidoista käyttämällä Vanish Laundry Booster -jauhetta.

Tahrojen poistaminen värillisistä huppareista ja t-paidoista

Suositeltu

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Sekoita 10 g jauhetta veteen 30 sekunnin ajan.
 2. Levitä seos tahraan.
 3. Hankaa tahraa tarpeen mukaan.
 4. Pese ja kuivaa mittalusikka ennen kuin laitat sen takaisin pakkaukseen.

Tahrojen poistaminen huppareista ja t-paidoista

Me kaikki puemme mielellämme vastapestyn valkoisen suosikki-t-paidan, kun se on mukavan kirkkaan värinen. Kuten kaikki valkoiset vaatteet, se on kuitenkin altis tahroille, vaikka kuinka kovasti yritämme välttää näitä pieniä onnettomuuksia. Jotta saat tahrat pois kaikkein epäkiitollisimman värisistä vaatteista, käytä Vanish Crystal White Tahranpoistojauhetta, jolla saat valkoisemmat valkoiset vielä 50 pesukerran jälkeen* ja joka poistaa tahrat tehokkaasti.

Olitpa pesemässä valkoisia t-paitoja tai huppareita, noudata samoja sääntöjä kuin yllä. Vaikeat tai kuivuneet tahrat: esikäsittele tahra ja lisää Vanishia tavalliseen pesuun.

* verrattuna harmaantuneisiin tekstiileihin.

Tahrojen poistaminen huppareista ja t-paidoista

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Esikäsittely: Sekoita ¼ mittalusikallinen Vanish-jauhetta ¾ mittalusikalliseen lämmintä vettä (enintään 40-asteista). Sekoita tahnaksi.
 2. Levitä seos tahraan.
 3. Hankaa tahraa tarpeen mukaan.
 4. Pese ja kuivaa mittalusikka ennen kuin laitat sen takaisin pakkaukseen. Pese pyykki tavalliseen tapaan esikäsittelyn jälkeen.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.