Paidat hihansuut ja kaulukset:

Paidat ovat vaatekaappimme peruselementti – raikkaista valkoisista paidoista pirteisiin väripilkkuihin; niiden avulla selviämme viikosta. Koska käytämme paitojamme niin usein, ne voivat usein olla alttiita lounasaikaan tai kahvin aikana tapahtuville roiskeille, jotka aiheuttavat ei-toivottuja kahvitahroja ja likaisia jälkiä. Sitten ovat vielä muodolliset puvun paidat, jotka otetaan vaatekaapista esiin vain muutaman kerran vuodessa – silti onnistumme silti saapumaan kotiin tapahtumasta ärsyttävän punaviinitahran kera!

Onneksi Vanish tekee paitojen tahranpoistosta helppoa. Voit valita jonkin kolmesta yksinkertaisesta vaiheesta: esikäsittely, liotus tai pesu pesukoneessa. Tehokas Oxi Action -koostumuksemme, jota on saatavana geeli- ja jauhemuodossa, tekee vaikeimpienkin tahrojen käsittelystä stressitöntä.

Lue tästä parhaat vinkit siihen, miten saat Vanishin avulla parhaat tulokset rumien jälkien käsittelyssä.

Tahrojen poistaminen värillisistä paidoista

Poista tahrat värillisistä paidoista nopeasti vaikuttavan Vanish Laundry Booster -jauheen tai -geelin avulla. Saadaksesi parhaan tuloksen erittäin vaikeiden tahrojen poistamisessa valitse jokin seuraavista vaiheista (esikäsittely, liotus tai pesu). Tai jos kyseessä on lievä tahra, aloita vaiheesta 3.

Tahrojen poistaminen värillisistä paidoista

Suositeltu

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

 1. Sekoita yksi mittalusikallinen jauhetta veteen (enintään 40-asteista). Sekoita tahnaksi. Vaihtoehtoisesti täytä mukana tuleva korkki geeliannoksella.
 2. Hiero tahraan tahnaa tai geeliä mittalusikan pohjalla ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia.
 3. Liuota mitallinen jauhetta tai 100 ml geeliä 4 litraan lämmintä vettä (enintään 40 °C) ja liota paitaa liuoksessa enintään yhden tunnin ajan.
 4. Pese paita tavalliseen tapaan. Lisää käyttämääsi pesuaineeseen mittalusikallinen Vanishia.

Tahrojen poistaminen valkoisista paidoista

Raikas valkoinen paita on vaatekaapissa olennainen vaate. Onkin tärkeää tietää, miten poistat tahrat niistä, jotta ne näyttävät raikkailta ja kirkkailta jokaisella käyttökerralla. Hyvä uutinen on, että Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe paitsi poistaa tahrat, mutta palauttaa valkoisten värien kirkkauden ja antaa tehokkaan valkaisevan vaikutuksen.

Samoin kuin värillisten paitojen kohdalla, saadaksesi parhaan tuloksen erityisen pahojen tai pinttyneiden tahrojen poistamisessa valitse jokin seuraavista vaiheista (esikäsittely, liotus tai pesu). Tai jos kyseessä on lievä tahra, aloita vaiheesta 3 (liota ja pese sitten).

Tahrojen poistaminen valkoisista paidoista

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Sekoita ¼ mittalusikallinen jauhetta ¾ mittalusikalliseen lämmintä vettä (enintään 40-asteista). Sekoita tahnaksi.
 2. Hiero tahraa tarpeen mukaan mittalusikan pohjalla ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia.
 3. Liuota mitallinen Vanish-jauhetta 4 litraan lämmintä vettä (enintään 40 °C) ja liota paitaa liuoksessa enintään kuuden tunnin ajan.
 4. Pese paita tavalliseen tapaan. Lisää käyttämääsi pesuaineeseen mittalusikallinen Vanish-jauhetta.

Tahrojen poistaminen kauluspaidasta

Onko siistissä kauluspaidassa hankala tahra? Älä huoli. Vanish on suunniteltu käytettäväksi myös premium-kankaille ja parhaille vaatekappaleillesi! Noudata yllä olevia ohjeita saadaksesi siisteimmät paitasi näyttämään yhtä säteileviltä ja raikkailta kuin ostopäivänä. Suosittelemme hienopyykille geelimäisiä tuotteitamme.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.