Silkistä on vaikea olla pitämättä, sillä sen tyylikäs ulkonäkö ja ylellinen tuntuma ovat ihania. Mutta kun löydät tahroja silkkisestä suosikkivaatteestasi, on helppo joutua paniikkiin, koska kangas on niin herkkä. Ei kuitenkaan ole syytä huoleen, sillä Vanish Laundry Booster Tahranpoistogeeli on turvallinen käyttää silkille mutta silti ankara tahroille. Tässä oppaassa suositellaan paras tapa poistaa tahrat silkistä, jotta voit nauttia siitä pidempään.

Parhaan tuloksen saat, kun esikäsittelet tekstiilin Vanish Laundry Booster -geelillä, joka poistaa ei-toivotut tahrat, kirkastaa värit ja poistaa hajut. Kun olet esikäsitellyt vaatteen, pese se tavallisella pesuaineella ja lisää annos Vanishia. Kun peset vaatteen Vanishilla, sen syväpuhdistusvaikutus* antaa vaatteillesi perusteellisen puhdistuksen pesun aikana.
Lue lisää siitä, miten tahrat poistetaan silkistä.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Tahrojen poistaminen silkkivaatteista

Kun löydät tahran lempisilkkihuivistasi, -paidastasi tai -solmiostasi, päiväsi on helposti pilalla. Onneksi Vanish auttaa poistamaan tahrat silkistä. Käytä tahraan Vanish Laundry Booster -geeliä ja noudata seuraavia esikäsittelyohjeita:

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

  1. Kaada 2 ml Vanish-geeliä suoraan tahran päälle ja hiero varovasti.
  2. Anna aineen vaikuttaa enintään 10 minuuttia.
  3. Esikäsittelyn jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.

Vinkkejä

Älä altista vaatetta kuumuudelle: Yleisohjeena kaikentyyppisten silkkivaatteiden hoidossa tulisi välttää rumpukuivausta, koska se voi aiheuttaa herkän materiaalin kutistumisen.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.