Kangastahrat:

Me kaikki tunnemme sen kauhun tunteen, kun suosikkitoppiimme tulee suklaajälkiä tai kun huomaamme, että parhaille housuillemme on tarttunut öljyinen ruokatahra. Mutta tahrattomista kankaista nauttiminen on helpompaa kuin koskaan Vanishin kankaiden tahranpoistosarjan avulla. Voit käyttää Vanish Laundry Booster -jauhetta tai -geeliä värillisille vaatteille ja Vanish Crystal White -jauhetta tai -geeliä valkopyykille pitääksesi vaatteesi puhtaina. Vanish Oxi Action -koostumukset toimivat nopeasti ja hoitavat tahrat heti ensimmäisellä kerralla – myös ne, jotka ovat erityisen pinttyneitä tai tunnetusti vaikeasti hoidettavia. Vaatteesi saavat syväpuhdistuksen jo pesussa Oxi Action -sarjan syväpuhdistusvaikutuksen* ansiosta. Se poistaa tahrat, kirkastaa värit ja eliminoi hajut!

Kankaasta riippuen voit poistaa itsepäiset tahrat joko esikäsittelemällä, liottamalla tai pesussa, jotta kaikki suosikkikankaasi näyttävät kuin uusilta.

Lue lisää siitä, miten tahrat poistetaan kankaista.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Tahrojen poistaminen kankaasta Vanishilla

Vanish-kankaanpuhdistusaineet on suunniteltu sekä arkeen että vaikeasti käsiteltäviin tahroihin. Kun osaat käsitellä tahrat oikein, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada tahrat kokonaan pois. Vanishia voi käyttää tahrojen poistamiseen kolmella tavalla:

Tahrojen poistaminen kankaasta Vanishilla

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

  1. Esikäsittele. Jos silkki- tai villavaatteissa on tahroja, toimi seuraavasti: Kaada 2 ml Vanish-geeliä suoraan tahran päälle ja hiero varovasti. Anna tuotteen vaikuttaa tahrassa enintään 10 minuuttia. Esikäsittelyn jälkeen pese tavalliseen tapaan tai huuhtele huolellisesti.
  2. Pellava- ja samettivaatteiden mehu-, deodorantti- ja currytahrojen osalta noudata seuraavia ohjeita parhaan tuloksen saavuttamiseksi: Kaada 100 ml tahraantuneelle vaatteelle, hiero varovasti ja liota sitten 4 litrassa vettä. Liota kirjopyykkiä enintään 1unti. Liota valkopyykkiä enintään 6 tuntia. Pese liotuksen jälkeen tavalliseen tapaan tai huuhtele huolellisesti. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahraa ennen huuhtelua.
  3. Pesussa: Jotta vaatteesi pysyisivät kunnossa ja näyttäisivät aina mahdollisimman hyvältä, on suositeltavaa lisätä annos tai mitallinen Vanishia jokaiseen pesuun. Jos tahra on vaikea tai kuivunut, käytä 100 ml geeliä. Normaaleihin tahroihin riittää 50 ml geeliä. Annostele pesuainetta tavalliseen tapaan. Lisää yksi annos jokaiseen pesuun.
  4. Huomio: Lue aina Vanish-pakkauksen etiketti ja vaatteesi pesuohjemerkit ennen pesua. Jos olet epävarma, kokeile huomaamattomaan kohtaan ennen käyttöä.

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.