Mikään ei ole pahempaa kuin huomata ikävä tahra herkässä villavaatteessa tai puuvillavaatteessa, olipa kyseessä sitten illanistujaiset tai leikkikentällä tapahtuneet roiskeet. Onneksi tilanne on pelastettavissa! Tehokkaan Vanish Oxi Action -koostumuksen avulla saat puuvilla- ja villavaatteesi helposti takaisin käyttökuntoon. Tuote on turvallinen hienopyykille, kuten villalle, ja se poistaa tehokkaasti tahrat, kirkastaa värit ja poistaa hajut jo yhdellä pesukerralla. Lisäksi koostumuksessa on syväpuhdistusvaikutus*, joka antaa vaatteillesi perusteellisen puhdistuksen joka kerta.

Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi esikäsittele vaate Vanish Laundry Booster -geelillä. Kun olet tehnyt tämän, voit pestä vaatteen tavallisella pesuaineella ja lisätä pesuainelokeron ylimääräisen annoksen Vanishia.

Tärkeintä on käsitellä tahra mahdollisimman nopeasti, jotta tahra ehtii kiinnittyä mahdollisimman vähän aikaa.

Lue lisää ohjeita siitä, miten poistaa vaikeat tahrat puuvillasta ja villasta.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Tahrojen poistaminen villasta

Vaatteessa olevan tahran huomaaminen on aina ikävää, mutta erityisen järkyttävää on löytää tahra herkästä silkki- tai villavaatteesta. Onneksi Vanish Laundry Booster -geelillä avulla voit puhaltaa uutta elämää suosikkivillapuseroosi.

Tahrojen poistaminen villasta

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

  1. Kaada 2 ml Vanish-geeliä suoraan tahran päälle ja hiero varovasti.
  2. Anna aineen vaikuttaa enintään 10 minuuttia.
  3. Esikäsittelyn jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.
  4. Huomio: Ennen kuin käytät Vanishia, noudata aina pakkauksessa olevia käyttöohjeita ja hoito-ohjeita.

Tahrojen poistaminen puuvillasta

Puuvilla on yksi yleisimmistä vaatemateriaaleista – ja hyvästä syystä. Se on pehmeää, kestävää, luonnollista ja helppo puhdistaa.

Itse asiassa useimpien puuvillatahrojen kohdalla voit noudattaa yleisiä tahranpoisto-ohjeitamme: kostuta tahra kylmällä vedellä, esikäsittele Vanish Esikäsittelysuihke ja anna vaikuttaa (enintään) 5 minuuttia. Sitten tarvitsee vain pestä pyykki normaalisti tavallisella pesuaineella – lisää ylimääräinen 100 ml:n annos Vanish Laundry Booster -geeliä.

Tahrojen poistaminen puuvillasta

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.