Useimmille meistä farkku on merkittävä osa omaa ja perheemme vaatevalikoimaa. Luottofarkuistamme, joita ilman emme voi elää, farkkutakkiin – luotamme farkkuun materiaalina kerta toisensa jälkeen.

Siksi voi olla niin ärsyttävää huomata, että lempifarkkuihimme tai -farkkutakkiin on tullut tahra. Ei syytä huoleen! Vanishin avulla saat farkkukankaasi näyttämään uudenveroisilta vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme esikäsittelyä, liotusta ja pesua Vanishilla. Entä mikä on paras uutinen? Vanish Oxi Action -koostumuksessamme on multi power -vaikutus, eli se poistaa tahrat ja hajut ja kirkastaa samalla vaatteiden värit. Syväpuhdistusvaikutuksen* ansiosta saat myös kunnon puhdistuksen, kun käytät sitä pesussa – näin farkut ovat aina puhtaat. Se säilyttää värit eikä haalista farkkujasi – ja valkopyykille suunnattu valikoimamme on suunniteltu tahranpoiston lisäksi hoitamaan myös harmaantumista! Tämä tarkoittaa, että voit nauttia tahrattomista valkoisista farkuista, jotka ovat heti valkoisemmat jo yhden pesukerran jälkeen.

Yksi huolenaihe farkkukankaissa on, että ne haalistuvat ajan myötä. Tämä johtuu usein siitä, että ne pestään yhä uudelleen ja uudelleen kuumassa vedessä. Hyvä uutinen on, että Vanish toimii myös kylmässä pesussa – näin voit säilyttää farkkujesi värin pidempään.

Lue lisää huippuvinkkejä siitä, miten saat Vanishin avulla farkut ja denim-vaatteet näyttämään yhtä hyviltä kuin ostopäivänä.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Tahrojen poistaminen sinisistä farkuista tai muunvärisistä denim-vaatteista

Haluamme pitää värilliset farkkumme – klassisista vaaleansinisistä farkuista rohkeaan punaiseen farkkutakkiin – kirkkaina ja kauniin puhtaina mahdollisimman pitkään. Onnettomuuksia kuitenkin tapahtuu, ja jossain vaiheessa niihin todennäköisesti tulee tahra.

Poista tahrat värillisistä denim-vaatteista joko Vanish Laundry Booster -jauheen tai -geelin avulla.

Tahrojen poistaminen sinisistä farkuista tai muunvärisistä denim-vaatteista

Suositeltu

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Sekoita 10 g jauhetta veteen 30 sekunnin ajan.
 2. Levitä seos tahraan.
 3. Hankaa tahraa tarpeen mukaan.
 4. Pese ja kuivaa mittalusikka ennen kuin laitat sen takaisin pakkaukseen.

Tahrojen poistaminen valkoisista farkuista ja denim-vaatteista

Kirkkaat valkoiset farkkushortsit kesäksi tai kaunis valkoinen farkkuhame – molemmat näyttävät kauniilta lomalla tai kotona, mutta ne ovat valitettavasti myös aivan liian alttiita tahroille. Jos haluat suosikkivaatteesi täydellisen puhtaiksi, kokeile Vanish Crystal White Tahranpoistojauhetta, jolla saat tahrattomat, valkoisemmat valkoiset vielä 50 pesukerran jälkeen*.

* verrattuna harmaantuneisiin tekstiileihin.

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Sekoita ¼ mittalusikallinen jauhetta ¾ mittalusikalliseen lämmintä vettä (enintään 40-asteista). Sekoita tahnaksi.
 2. Levitä seos tahraan.
 3. Hankaa tahraa tarpeen mukaan.
 4. Pese ja kuivaa mittalusikka ennen kuin laitat sen takaisin pakkaukseen.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.