Tyynyliinojen ja lakanoiden tahroja on lähes mahdoton välttää – kaatunut teekuppi, ikävä meikkitahra tai ketsuppiroiske aamiaisvoileivästä. Ne on kuitenkin mahdollista puhdistaa ja poistaa Vanishilla – myös silloin, kun ne ovat pinttyneitä tai kuivuneita. Nopeavaikutteiset koostumuksemme on suunniteltu poistamaan tahrat ja hajut kokonaan muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä – äläkä unohda, että valkaisevat tuotteemme antavat valkeille tyynyliinoille ja lakanoillekin tehokkaan kirkastavan vaikutuksen! Onko sinulla värilliset vuodevaatteet? Vanish Oxi Action -koostumuksessamme on multi power -ominaisuudet, jotka poistavat tahrat, kirkastavat värit ja neutraloivat hajut jopa kylmässä pesussa!

Parhaan tuloksen saat, kun esikäsittelet tai liotat tyynyliinat ja/tai lakanat Vanishilla ennen pesua. Seuraavaksi pese pyykki normaalisti, mutta muista lisätä ylimääräinen annos Vanishia tavallisen pesuaineesi lisäksi, jotta lakanat pysyvät tahrattomina.

Lue tarkemmat tiedot ja ohjeet siitä, miten saat parhaan mahdollisen tuloksen, kun poistat tahrat tyynyliinoista ja lakanoista Vanishin avulla.

Tahrojen poistaminen valkoisista tyynyliinoista ja lakanoista

Poistaaksesi tahrat valkoisista tyynyliinoista ja lakanoista ja saadaksesi niille samalla tehokkaan valkaisevan vaikutuksen käytä Vanish Crystal White Tahranpoistojauhetta, joka on suunniteltu sekä poistamaan tahrat heti ensimmäisellä kerralla, myös tekemään valkoisista valkoisempia vielä 50 pesun jälkeen*! Noudata seuraavia helppoja neuvoja:

*verrattuna harmaantuneisiin tekstiileihin.

Tahrojen poistaminen valkoisista tyynyliinoista ja lakanoista

Suositeltu

Vanish Crystal White Tahranpoistojauhe

Crystal White Tahranpoistojauhe

Ohjeet

 1. Lisää mitallinen 4 litraan vettä.
 2. Liota valkopyykkiä enintään 6 tuntia.
 3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.
 4. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahraa ennen huuhtelua.

Tahrojen poistaminen värillisistä lakanoista ja tyynyliinoista

Poistaaksesi tahrat värillisistä lakanoista ja tyynyliinoista käytä Vanish Laundry Booster -jauhetta tai -geeliä, joka on 100-prosenttisesti turvallinen väreille ja on suunniteltu poistamaan tahrat, kirkastamaan värit ja neutraloimaan hajut. Molemmat koostumukset tuottavat ainutlaatuisen syväpuhdistusvaikutuksen*, joka pesee pyykkisi syväpuhtaaksi joka kerta. Noudata seuraavia yksinkertaisia ohjeita:

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

 1. Kaada 100 ml tahraantuneelle vaatteelle, hiero varovasti ja liota sitten 4 litrassa vettä.
 2. Liota enintään 1 tunnin ajan.
 3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.
 4. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahraa ennen huuhtelua.

Vinkkejä

Kuivaus ripustamalla: Tiesitkö, että lakanoiden kuivaaminen kuivausrummussa voi johtaa siihen, että ne tulevat ryppyisiksi ja tarvitsevat silitysrautaa? Jos lakanat ovat valkoiset, säästä vaivaa ripustamalla ne ulos kuivumaan aurinkoisena päivänä – se on helppo tehdä ja se auttaa pitämään sähkölaskun kurissa. Kaikki voittavat!

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.