Vanish Oxi Action 0% Gel

Tuotteen ominaisuudet

  • Uskomaton tahranpoistoteho ilman voimakkaita kemikaaleja*
  • 0 % hajusteita, väriaineita ja optisia kirkasteita
  • Pohjoismainen joutsenmerkki
  • Turvallista käyttää myös hienopyykille, kuten villalle ja silkille, sekä valko- että kirjopyykissä

Saatavilla: 700ml

Tuotteen kuvaus

Vanish 0% -geeli vapauttaa happea, joka auttaa irrottamaan tahroja hellävaraisesti. Paras tahranpoistajamme hienopyykille, kuten villalle ja silkille. Irrottaa sekä näkyvät että piilossa olevat vaikeat ja materiaaliin imeytyneet tahrat – hämmästyttävin tuloksin ilman voimakkaita kemikaaleja*. Vaatteiden pitäminen tahrattomina on helpompaa kuin uskotkaan – lisää vain Vanishia jokaiseen pesuun.Loistavaa tahranpoistoa – ei mitään ylimääräistä!* Ei toivotut kemikaalit viittaa väriaineisiin, optisiin kirkasteisiin ja hajusteisiin

5-15% happea sisältäviä valkaisuaineita, 5-15% ionittomia tensidejä, 5-15% anionisia tensidejä

✔ Noudata aina vaatteen tai tekstiilin pesuohjetta. ✔ Tarkista värien pysyvyys kokeilemalla tuotetta piiloon jäävään kohtaan. Huuhtele ja ripusta kuivumaan. ✔ Sulje kansi jokaisen käyttökerran jälkeen. Säilytä Vanish Oxi Action kuivassa, viileässä paikassa. Puhdista ja kuivaa annostelukauha ja kiinnitä se takaisin pakkaukseen. ✔ Parhaan puhdistustuloksen saat toistamalla käsittelyn. ✔ Kun käytät Vanishia esikäsittelyyn, käytä vain lämmintä vettä. ✘ Älä käytä vaatteille, jotka on pestävä kuivapesussa. ✘ Älä kaada tuotetta vaatteen metalliosille (esim. nappien ja vetoketjujen päälle). ✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja vaatteita lämmönlähteen läheisyyteen tai suoraan auringonvaloon ennen pesua tai huolellista huuhtelua. ✘ Älä anna tuotteen kuivua vaatteeseen (enintään 10 minuuttia).

Vanish Oxi Action 0% Gel sisältää vetyperoksidi, natriumalkyylisulfaatti, C13-15 haarautunut ja lineaarinen etoksyloidut alkoholitm, C 12-14 alkoholitm ja etoksyloidut alkoholitm. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Varotoimet: Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Käytä silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Ihokosketuksessa iho voi vaalentua. Tästä ei kannata huolestua, sillä vaalentuminen on väliaikaista ja väri palaa ennalleen. Roiskeet huuhdeltava heti runsaalla vedellä. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä. Älä sekoita muiden tuotteiden kanssa.

EA_3106890

Product Code: 5701092114822