Vanish Oxi Action Jauhe

Vanish Oxi Action poistaa jopa hankalat ja pinttyneet tahrat. Saat kerralla puhdasta pyykkiä!

Tuotteen ominaisuudet

  • Hämmästyttävä tahranpoistoteho heti ensimmäisellä käyttökerralla
  • Vanish Oxi Action Jauheella tahrojen poistaminen vaatteista ja muista tekstiileistä on helpompaa kuin luuletkaan.
  • Paras vinkkimme tahranpoistoon on tahran käsitteleminen heti tuoreeltaan, ei vasta sen kuivuttua.
  • Hajusteeton

Saatavilla: 550 g, 1100 g ja 1650 g

Tuotteen kuvaus

Onko vaatteissasi tahroja, jotka tuntuvat mahdottomilta poistaa? Ei huolta! Vanish Oxi Action Jauheen sisältämä Oxi Powerlift poistaa kaikenlaiset tahrat – sekä näkyvät että piilossa olevat vaikeammat tahrat. Vanish Oxi Action Jauhe sopii sekä kirjo- että valkopyykille.

http://rbeuroinfo.com/

✔ Noudata aina vaatteen omaa pesuohjetta. ✔ Testaa kankaan värinpitävyys huomaamattomassa kohdassa. Huuhtele ja anna kuivua. ✔ Laita kansi paikalleen käytön jälkeen. Säilytä kuivassa ja viileässä. ✔ Parhaan puhdistustuloksen saat toistamalla käsittelyn. ✘ Ei sovellu villalle, silkille, nahalle tai käsitellyille pinnoille (esim. puu ja metallit). ✘ Älä liota tekstiilejä, joissa on metalliosia tai palokäsitelty pinta. ✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja tekstiilejä suoraan auringonvaloon tai lämpimään paikkaan ennen kuin ne on pesty tai huuhdeltu huolellisesti. ✘ Vältä purkissa olevan aineen likaantumista. Kun jauhe on sekoitettu nesteeseen, sitä ei saa enää säilyttää suljetussa astiassa. Koska seos jatkaa hapen tuottamista, astiaan voi muodostua painetta ja astia saattaa vuotaa.Esikäsittely: 1. Sekoita 1/5 mittalusikallinen jauhetta 4/5 mittalusikalliseen lämmintä vettä (enintään 40-asteista). Sekoita tahnaksi. 2. Levitä seos tahran päälle ja jätä vaikuttamaan enintään 5 minuutiksi. 3. Hiero tahraa tarpeen mukaan mittalusikan pohjalla. Pese ja kuivaa mittalusikka, ennen kuin laitat sen takaisin pakkaukseen. Pese pyykki tavalliseen tapaan esikäsittelyn jälkeen.Liottaminen: 1. Sitkeille ja kuivuneille tahroille: Liuota 1/2 mittalusikallinen Vanish Oxi Action Jauhetta 4 litraan lämmintä vettä (enintään 40-asteista). Jätä pyykki likoamaan. Kirjopyykki: Anna vaikuttaa enintään tunnin ajan. Valkopyykki: Anna vaikuttaa enintään 6 tunnin ajan. 2. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan tai huuhtele huolellisesti. Saat parhaan tuloksen vaikeiden tahrojen poistamisessa, kun hierot tahran pois tekstiilistä ennen huuhtelua.Pyykkikone: 1. Sitkeille ja kuivuneille tahroille: Annostele 1/2 mittalusikallista Vanish Oxi Action Jauhetta pesukoneen pesuainelokeroon pesuaineen sekaan. 2. Lievemmille tahroille riittää 1/3 mittalusikallista. 3. Pese pyykki tavalliseen tapaan. Hyvä pesutulos myös 30 asteessa.

Vaara. Fosfaatiton. Erittäin haitallista nieltynä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä.

EA_3022446

Product Code: 5701092111623