Vanish Oxi Action 0% Jauhe

Uusi Vanish 0% – uskomaton tahranpoistoteho ilman voimakkaita kemikaaleja*

Tuotteen ominaisuudet

  • Loistavaa tahranpoistoa – ei mitään ylimääräistä
  • 0 % hajusteita, väriaineita ja optisia kirkasteita
  • Allergiatunnus ja Pohjoismainen joutsenmerkki
  • Turvallista käyttää arkisille materiaaleille, kuten puuvillalle ja polyesterille, sekä kirjo- että valkopyykissä
  • Pakkauskoot 440g, 590g, 880g ja 1320g

Saatavilla: 440g, 880g & 1320g

Tuotteen kuvaus

Vanish 0% -jauhe vapauttaa happea, joka auttaa irrottamaan tahroja myös alhaisissa lämpötiloissa. Tehostajat ja apuaineet tehostavat syväpuhdistusta, entsyymit hajottavat ruokajäämiä, tärkkelystahroja sekä ulkoa tullutta likaa, ja pinta-aktiiviset aineet poistavat rasvaa. Se irrottaa sekä näkyvät että piilossa olevat vaikeat tahrat. Vanish 0% on meidän paras tahranpoistaja sekä kirjo- että valkopyykille, eikä se sisällä ylimääräisiä kemikaaleja*. Valitse itse tapa, jolla käytät tätä monipuolista tahranpoistojauhetta – pyykinpesuaineen joukossa, esikäsittelemällä tai liottamalla. Loistavaa tahranpoistoa – ei mitään ylimääräistä!* Ei toivotut kemikaalit viittaa väriaineisiin, optisiin kirkasteisiin ja hajusteisiin

>30 % happea sisältäviä valkaisuaineita, <5 % anionisia tensidejä, <5 % ionittomia tensidejä, <5 % entsyymeä

✔ Noudata aina vaatteen omaa pesuohjetta.
✔ Testaa kankaan värinpitävyys huomaamattomassa kohdassa. Huuhtele ja anna kuivua.
✔ Laita kansi paikalleen käytön jälkeen. Säilytä kuivassa ja viileässä.
✔ Parhaan tuloksen saavuttamiseksi joitain prosessin osia pitää ehkä toistaa.
✘ Älä käytä villalle, silkille tai nahalle.
✘ Älä käytä viimeistelyille tai päällystetyille pinnoille – esimerkiksi puulle, metallille ym.
✘ Älä liota tekstiilejä, joissa on metalliosia tai palokäsitelty pinta.
✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja tekstiilejä suoraan auringonvaloon tai lämpimään paikkaan ennen kuin ne on pesty tai huuhdeltu huolellisesti.
✘ Kun jauhe on sekoitettu nesteeseen, sitä ei saa enää säilyttää suljetussa astiassa. Koska seos jatkaa hapen tuottamista, astiaan voi muodostua painetta ja astia saattaa vuotaa.

Vanish Oxi Action 0% sisältää natriumperkarbonaatti, natrium C12-18-alkyylisulfaatti. Terveydelle haitallista nieltynä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Pese käsissä huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/ lääkäriin. Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä.

EA_3115924

Product Code: 5701092115010