Vanish Oxi Action Esikäsittelysuihke 750ml

Vanish esikäsittelyaineella saat kerralla puhdasta!

Tuotteen ominaisuudet

  • Vaatteiden esikäsittely
  • Vanish Oxi Action Esikäsittelysuihke tekee tahranpoistosta nopeaa ja helppoa.
  • Parhaat neuvot tahranpoistoon: älä anna tahran kuivua! Mitä kauemmin tahra on tekstiilissä, sitä vaikeampi sitä on poistaa. Suosittelemme, että suihkutat ja käsittelet paitojen kaulukset juuri ennen pesua.
  • Hajusteeton
  • Joutsenmerkki

Tuotteen kuvaus

Vaikeuksia tahranpoistossa? Vanish Oxi Action Esikäsittelysuihke auttaa! Aloita taistelu tahroja vastaan heti: käsittele tahra suoraan Vanish Oxi Action Esikäsittelysuihkeella Sen tehokas koostumus tunkeutuu kuitujen sisään ja hajottaa sitkeimmätkin tahrat, esimerkiksi kauluksiin ja kalvosimiin pinttyneen lian ja rasvan. Sopii sekä kirjo- että valkopyykille.

http://rbeuroinfo.com/

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käsittele tahra kankaan molemmilta puolilta mahdollisimman pian. SUIHKUTA SUORAAN PINTTYNEILLE TAHROILLE KÄYTTÖOHJE ✔ Noudata aina vaatteen tai tekstiilin pesuohjetta. ✔ Suihkuta tahroille, hankaa kevyesti ja anna vaikuttaa 1–5 minuuttia. Pese sitten normaalisti. ✔ Sopii väri- ja valkopyykille – noudata valmistajan pesuohjeita. ✔ Tarkista värien pysyvyys kokeilemalla tuotetta kankaan huomaamattomaan tai piiloon jäävään kohtaan. Huuhtele ja ripusta kuivumaan. ✘ ÄLÄ KÄYTÄ villalle, silkille tai nahalle. ✘ Älä käytä pintakäsiteltyihin tai pinnoitettuihin kohtiin – esim. puu- tai metallipinnoille. ✘ Älä suihkuta tuotetta kankaaseen, jossa on metallisia kiinnikkeitä tai palonestokäsittely. ✘ Älä käytä vaatteille, joille suositellaan vain kuivapesua. ✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja vaatteita lämmönlähteen läheisyyteen tai suoraan auringonvaloon ennen pesua tai huolellista huuhtelua. ✘ Älä anna tuotteen kuivua vaatteeseen (kosketusaika enintään 5 minuuttia). *Kun vaate on pesty Vanish Oxi Actionilla ohjeiden mukaisesti. 1. Suihkuta Vanish Oxi Action Esikäsittelysuihketta tahraan ja hiero sitä varovasti. 2. Anna suihkeen vaikuttaa 1–5 minuuttia ja pese sitten tavalliseen tapaan. 3. Parhaan tuloksen saat, kun käsittelet tahrat molemmin puolin mahdollisimman pian. Huomautus: Noudata vaatteen pesuohjetta.

Varoitus. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Vältettävä sumun hengittämistä. Vältä suoraa auringonvaloa. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä. Älä sekoita muiden tuotteiden kanssa.

EA_8157238

Product Code: 5701092110176