Vanish Oxi Action Esikäsittelysuihke 750ml

Tuotteen ominaisuudet

  • Vaikuttaa tahroihin jo ensimmäisellä käsittelykerralla
  • Tehoaa tahraan kuin tahraan*
  • Sopii päivittäiskäytössä oleville tekstiileille sekä kirjo- ja valkopyykille
  • Pakkauskoot 750 ml ja 900 ml

Saatavilla: 750ml & 900ml

Tuotteen kuvaus

Vanish Oxi Action -tahranpoistosuihke poistaa jopa sitkeät kuivuneet tahrat ja takaa sinulle tahrattoman pyykin ensimmäisellä käsittelykerralla ja kaikilla sen jälkeen. Parhaan lopputuloksen saamiseksi esikäsittele tahra Vanish-suihkeella molemmilta puolilta. Aineen tehokas koostumus tunkeutuu kuitujen sisään ja hajottaa sitkeät tahrat, esimerkiksi kauluksiin ja kalvosimiin pinttyneen lian. Se irrottaa sekä näkyvät että piilossa olevat vaikeat ja materiaaliin imeytyneet tahrat.Luota pinkkiin ja sano hyvästi tahroille!*kaikki tahratyypit: väri-, rasva- ja entsyymitahrat

5%-15% happea sisältäviä valkaisuaineita, ¬5%-15% ionittomia tensidejä, hajustetta

✔ Noudata aina vaatteen tai tekstiilin pesuohjetta. ✔ Sopii väri- ja valkopyykille – noudata valmistajan pesuohjeita. ✔ Tarkista värien pysyvyys kokeilemalla tuotetta kankaan huomaamattomaan tai piiloon jäävään kohtaan. Huuhtele ja ripusta kuivumaan. ✘ ÄLÄ KÄYTÄ villalle, silkille tai nahalle.✘ Älä käytä pintakäsiteltyihin tai pinnoitettuihin kohtiin – esim. puu- tai metallipinnoille. ✘ Älä suihkuta tuotetta kankaaseen, jossa on metallisia kiinnikkeitä tai palonestokäsittely. ✘ Älä käytä vaatteille, joille suositellaan vain kuivapesua. ✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja vaatteita lämmönlähteen läheisyyteen tai suoraan auringonvaloon ennen pesua tai huolellista huuhtelua. ✘ Älä anna tuotteen kuivua vaatteeseen (kosketusaika enintään 5 minuuttia).

Vanish Oxi Action sisältää alkoholit, C13-15, haaroittuneet ja lineaariset, etoksyloidut ja vetyperoksidi. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS ¬KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

EA_3075916

Product Code: 5701092110176