Ei ole mikään yllätys, miten paljon rakastamme currya. Curryt ovat tunnettuja voimakkaasta maustaan, ja ne sisältävät tyypillisesti esim. chilijauhetta, kurkumaa, tomaattia ja öljyä. Valitettavasti juuri nämä pirteät mausteet voivat jättää pysyvän tahran lempivaatteisiisi. Mutta ei syytä epätoivoon! Vanishin avulla currytahrat voidaan siirtää unholaan, sillä tehokas multi power -koostumus tehoaa vaikeisiin tahroihin, kirkastaa värit ja poistaa hajut – jopa kylmässä pesussa!

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme kolmivaiheista prosessia curryn tahraamien esineiden puhdistamiseen: esikäsittele tai liota ja pese tavalliseen tapaan. Käytä värillisiin vaatteisiin Vanish Laundry Booster -jauhetta ja valkoisiin vaatteisiin Vanish Crystal White -jauhetta. Molemmat koostumukset tuottavat ainutlaatuisen syväpuhdistusvaikutuksen*, joka pesee pyykkisi syväpuhtaaksi joka kerta.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Currytahrojen poistaminen Vanishilla

Vanishilla currytahran poisto on helpompaa kuin koskaan, varsinkin jos toimit nopeasti. Jos puhdistat värillisiä vaatteita, käytä tahraan Vanish Laundry Booster -jauhetta ja noudata seuraavia yksinkertaisia ohjeita:

Currytahrojen poistaminen Vanishilla

Suositeltu

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Laundry Booster Tahranpoistojauhe

Ohjeet

  1. Sekoita 10 g jauhetta veteen 30 sekunnin ajan.
  2. Levitä seos tahraan (enintään 5 minuutiksi).
  3. Hiero tahraa tarvittaessa.
  4. Pese tavalliseen tapaan. Lisää käyttämääsi normaaliin pesuaineeseen mittalusikallinen Vanishia.

Currytahrojen poistaminen puuvillasta

Usein ihmiset varovat tahrojen poistamista puuvillasta, koska se voi olla herkkä kangas, mutta ole huoleti – voit käsitellä sitä Vanishilla aivan samalla tavalla kuin muitakin vaatteita. Noudata vain edellä olevia ohjeita.

Vinkkejä

Raaputa pois – Jos kyseessä on tuore tahra, raaputa vaatteestasi pois mahdollisimman paljon curryjäämiä ennen kuin alat käsitellä sitä.

Tarkista ennen kuivausta – Tarkista aina, että tahra on hävinnyt ennen kuin laitat sen kuivausrumpuun. Näin vältät tahran kiinnittymisen, mikä vähentää mahdollisuuksiasi poistaa kirkkaanvärinen tahra kokonaan!

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.