Valmistautuminen on tarpeeksi stressaavaa ilman, että meikkivoide tai luomivärijäämä tahraa asusi ennen tärkeää illanviettoa. Se riittää hermostuttamaan kenet tahansa meikin käyttäjän. Onneksi Vanishin Oxi Action -koostumuksen avulla meikkitahraongelmat voivat jäädä menneisyyteen – öljypohjaisista tuotteista puuterituotteisiin. Multi power -koostumus torjuu tahrat ja hajut ja kirkastaa samalla kankaiden väriä, jotta ne näyttävät hyvältä entistä pidempään. Syväpuhdistusvaikutuksen* ansiosta vaatteesi saavat pesussa hämmästyttävän syväpuhdistuksen.

Lue lisää siitä, miten poistat meikkitahrat vaatteista ja tekstiileistä.

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Meikkitahrojen poistaminen vaatteista

Meikkitahrojen poistamiseksi puuvillasta, denimistä tai muista pestävistä kankaista kunnollinen liotus auttaa paljon. Sano hyvästit meikkivoide-, puuteri- tai mascaratahroille Vanish Laundry Booster -geelin avulla Noudata näitä ohjeita:

Meikkitahrojen poistaminen vaatteista

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

 1. Kaada 100 ml tahraantuneelle vaatteelle, hiero varovasti ja liota sitten 4 litrassa vettä.
 2. Liota enintään 1 tunnin ajan.
 3. Liota valkopyykkiä enintään 6 tuntia.
 4. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.

Meikkitahrojen poistaminen matosta

Kannattaa toimia nopeasti, kun täytyy poistaa meikkitahra matosta. Sen mukaan, onko kosmetiikkatuote öljyinen vai ei-öljyinen aine, painele tahraa kostealla paperipyyhkeellä ja poista siitä mahdollisimman paljon. Noudata näitä helppoja ohjeita ja käytä Vanish Oxi Action Matto- ja tekstiilisuihketta:

Meikkitahrojen poistaminen matosta

Suositeltu

Matto- ja Tekstiilisuihke

Matto- ja Tekstiilisuihke

Ohjeet

 1. Suihkuta tahraan Vanish Vanish Matto- ja tekstiilisuihketta 15 cm:n etäisyydeltä.
 2. Anna Vanish Matto- ja tekstiilisuihkeen vaikuttaa enintään 5 minuuttia.
 3. Taputtele ja hiero aluetta puhtaalla imukykyisellä sienellä tai pyyhkeellä poistaaksesi neste- ja meikkijäämät.
 4. Huomio: Vaikka Vanish-koostumus helpottaa ei-toivottujen meikkitahrojen poistamista useimmista matoista, älä käytä sitä silkki- tai itämaisiin mattoihin matoille äläkä brokadimatoille tai märkäpesuun soveltumattomille matoille. Muista aina lukea pakkauksessa olevat ohjeet.

Vinkkejä meikkitahrojen poistamiseen

Kuivaus vain ripustamalla: Kuten useimmat tahrat, pesty vaate on parempi ripustaa kuivumaan eikä käyttää kuivausrumpua. Tämä johtuu siitä, että kuivausrummut saavat meikkijäämät kiinnittymään kankaaseen, mikä tekee tahrojen poistamisesta paljon vaikeampaa toisella kerralla.

Yleiset ohjeet

 • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
 • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
 • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
 • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
 • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.