Olipa kyseessä sitten havaijilainen paita, ruudullinen hame tai keltainen t-paita, värikäs vaatekaappi voi olla hauska kaikkina vuodenaikoina. Vaatteiden väri voi kuitenkin haalistua useiden käyttökertojen ja pesujen jälkeen. Onneksi Vanish kirkastaa värilliset vaatteesi ja poistaa tahrat ja hajut tehokkaan Oxi Action -koostumuksen avulla. Saat myös ainutlaatuisen syväpuhdistusvaikutuksen*, joka pesee pyykkisi syväpuhtaaksi joka kerta.

Optimaalisen kirjopyykin pesutuloksen saat joko esikäsittelemällä, liottamalla tai pesemällä Vanish Laundry Booster -geelillä tai -jauheella.

Jos haluat lisätietoja parhaasta tavasta pitää värilliset vaatteesi tahrattomina ja parhaimmillaan, lue seuraavat ohjeet:

*poistaa tahrat ja tuo hygieenisempää puhtautta.

Vanishin käyttö värillisille vaatteille

Vastaus siihen, miten pidät värilliset vaatteesi erinomaisessa kunnossa, ei ole enää mysteeri. Tuotteemme on suunniteltu erityisesti suojaamaan värillisiä vaatteita haalistumiselta, mikä puolestaan auttaa pitämään ne kirkkaina pidempään. Noudata alla olevia ohjeita käyttäessäsi Vanish Laundry Booster -geeliä pyykin värien kirkastamiseen.

Vanishin käyttö värillisille vaatteille

Suositeltu

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Laundry booster Tahranpoistogeeli

Ohjeet

  1. Kaada 100 ml tahraantuneelle vaatteelle, hiero varovasti ja liota sitten 4 litrassa vettä.
  2. Liota kirjopyykkiä enintään 1 tunti.
  3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti. Parhaan tuloksen saat, kun hierot tahraa ennen huuhtelua.
  4. Huomio: Voit käyttää Vanishia värillisiin vaatteisiin, mutta lue pakkauksen etiketti aina ennen käyttöä. Jos olet epävarma, kokeile huomaamattomaan kohtaan ennen käyttöä.

Värien leviämisen estäminen

Mikään ei ole turhauttavampaa kuin vetää vaatteet koneesta ja tajuta, että värit ovat levinneet tai että kirkkaanväriset vaatteet ovat haalistuneet. Siksi on tärkeää erotella valkoiset ja värilliset vaatteet toisistaan, jotta voidaan vähentää värien leviämisen ja haalistumisen riskiä. Kyllä, sen vuoksi voit joutua pesemään ylimääräisen koneellisen tai pari, mutta pitkän ajan mittaan se säästää harmilta.

Estääksesi uusien vaatteiden värien leviämistä lisää aina pyykkiin mitallinen tai annos Vanishia ja noudata yllä olevia ohjeita saadaksesi esineet näyttämään mahdollisimman uudenveroisilta. Vanish Laundry Booster -koostumus paitsi poistaa tahrat ja hajut, myös auttaa estämään värien leviämistä ja kirkastaa haalistuneet vaatteet – jopa kylmässä pesussa.

Värien leviämisen estäminen

Vinkkejä

Lue aina hoito-ohjeet: Hoito-ohje-etiketti on vaatteeseen ommeltu kätevä tarkistuslappu, joka kertoo sinulle tarkalleen, miten hoidat niitä. Älä riskeeraa – jos etiketissä lukee, että värillisen vaatteen saa puhdistaa vain kuivapesussa, vie se pesulaan.

Kuivaus ripustamalla: Kuivausrummun lämpö voi vahingoittaa vaatteidesi väripigmenttiä enemmän kuin uskotkaan. Valitse luonnollinen tapa ja ripusta vaatteet kuivumaan. Näin ne kestävät paremmin.

Vinkkejä

Yleiset ohjeet

  • Katso pakkauksesta tarkemmat tiedot tuotteen käytöstä ja ohjeista.
  • PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. Säilytä tuotetta ainoastaan alkuperäispakkauksessa ja kiinnitä kansi aina käytön jälkeen.
  • Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.
  • Ennen käyttöä tarkista värin pysyvyys testaamalla tuotetta kankaan tai maton sellaiseen kohtaan, joka ei jää näkyviin.
  • Joskus käsittely on osittain toistettava parhaan lopputuloksen saamiseksi.