Tällä sivulla:

  Onko sinulla kysymys? Täältä löydät useimmin kysytyt kysymykset.

  TUOTETTA KOSKEVAT KYSYMYKSET

  Ei. Pyykki pitää pestä pyykinpesuaineella. Vanish-tuotteet on kehitetty käytettäväksi tavallisen pesuaineen kanssa, ei sen sijaan.

  Jokaisessa tuotteessa on selkeät käyttöohjeet. Katso tuotekohtaiset käyttöohjeet verkkosivuiltamme tai pakkauksen takaosasta.

  Vanish-tuotteita löytyy kaikista hyvin varustelluista marketeista. Verkkosivuiltamme löydät tietoja myös Vanishia myyvistä verkkokaupoista.

  Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. Ota tuote ja sen pakkaus mukaasi.

  Huuhtele välittömästi runsaalla kylmällä vedellä ja hakeudu lääkärinhoitoon.

  Vanish ei haalista pyykkisi värejä. Jos kuitenkin epäröit, kannattaa Vanishia kokeilla ensin pienelle alueelle vaatteeseen.

  Tämä tuote ei sovi käsinpesuun. Se on suunniteltu käytettäväksi pelkästään pesukoneessa. Katso yksityiskohtaiset tiedot Vanish Power Shots -tuotesivulta.

  Emme suosittele valkaisuaineen käyttöä Vanish-tuotteiden kanssa. Jos haluat kirkastaa valkopyykkiäsi, suosittelemme Vanish Crystal White -sarjan tuotteita.

  Vanishia voi käyttää kaikissa lämpötiloissa 30 asteesta alkaen.


  TAHRANPOISTOON LIITTYVÄT KYSYMYKSET

  Geelimäiset Oxi Action -tuotteet sopivat villalle ja silkille. Noudata aina vaatteen omia pesuohjeita. Tutustu tuotteiden tarkkoihin tietoihin tuotekuvaussivuillamme.

  Vanish-tuotteita voi käyttää kaikelle kirjopyykille, myös tummille vaatteille. Parhaan tahranpoistotuloksen saamiseksi mustille vaatteillesi suosittelemme käyttämään Vanish Oxi Action Multi Power -jauhetta. Se poistaa tahrat ja hajut sekä kirkastaa myös tummat värit!

  Ei, et voi käyttää tahranpoistotuotteitamme mattoihin. Näitä tuotteita saa käyttää vain vaatepyykkiin. Noudata aina pakkauksen kääntöpuolella olevia ohjeita. Jos haluat poistaa tahrat matoistasi ja pitää ne raikkaan tuoksuisina, suosittelemme Vanish Sohvat & matot -sarjaamme.

  Vaikeiden tahrojen käsittelyyn suosittelemme esikäsittelytuotteiden käyttöä yhdessä Oxi Action Laundry Booster -sarjan kanssa. Oxi Action -tuotteissamme on monitehokoostumus, joka poistaa tahrat ja hajut sekä kirkastaa kirjo- ja valkopyykin värit.


  VAATTEIDEN HOITOA KOSKEVAT KYSYMYKSET

  Värin haalistumisen estämiseksi suosittelemme Oxi Action Laundry Booster -geelien tai -jauheiden käyttöä. Oxi Action -koostumuksella on monia käyttöetuja, kuten tahranpoisto, hajunpoisto ja värien kirkastaminen.

  Jotta vaatteet pysyisivät raikkaan tuoksuisina, suosittelemme Oxi Action Laundry Booster -geelien tai -jauheiden käyttöä. Oxi Action -koostumuksella on monia käyttöetuja, kuten tahranpoisto, hajunpoisto ja värien kirkastaminen. Jos haluat lisätietoja vaatteiden hoidosta, tutustu käteviin artikkeleihimme.

  Vanish auttaa pidentämään vaatteiden käyttöikää. Lisäämällä annoksen Vanishia jokaiseen pesukertaan voit poistaa tahrat ja hajut sekä kirkastaa kirjo- ja valkopyykin värit.

  Vähentääksesi värien kulumisen ja suosikkivaatteidesi haalistumisen riskiä sinun tulisi pestä valkoiset ja värilliset vaatteet erikseen. Parhaan tuloksen saat käyttämällä Vanish Crystal White Tahranpoistojauhetta, joka pitää värit kirkkaina, ja Vanish Crystal White Tahranpoistojauhetta, jolla saat valkopyykin valkoisemmaksi.

  Pidempi käyttöikä vaatteille vanishin avulla

  Joka vuosi jätteeksi päätyy suuri määrä käytettyjä mutta vielä käyttökelpoisia vaatteita. Voit antaa kuluneille vaatteillesi uuden elämän ehostamalla vanhoja tekstiilejä, paikkaamalla reikiä ja tekemällä vaatteista jotain täysin uutta. Vanishin avulla pääset käsittelemään tahroja, korjaamaan kulumia ja opettelemaan, miten vaatteita voidaan käyttää uudelleen, jotta niitä voi käyttää pidempään.
  Pidempi käyttöikä vaatteille vanishin avulla