Taistelu aikaa vastaan Tahrojen poistaminen kiireessä

Pystyt varmasti kuvittelemaan tilanteen: Olet juuri lähdössä kotoa, kun huomaat, että asussasi on viini-, ruoka- tai meikkitahra. Mikä neuvoksi? Vanishin kehittämä tahranpoistoteknologia auttaa sinut pinteestä. Meidän neuvoillamme pystyt tehokkaasti pienentämään tai jopa kokonaan poistamaan tahrat helposti vaatteistasi viimeisellä minuutilla!

Taputtele

Tärkein vinkki, jonka voimme tarjota, on taputtelu. Älä hankaa tai hiero tahraa kankaaseen, vaan taputtele sitä.  Voit harjoitella tekniikkaa vaikka heti talouspaperin tai keittiöliinan avulla. Paina aluetta kevyesti ja vedä poispäin. Tämä tekniikka vetää likaa ulos kankaan kuiduista ja estä sitä leviämästä. Muista tämä aina silloin, kun vaatteesi tahriintuu. Pidä aina paketillinen nenäliinoja mukanasi – ne eivät ole käteviä pelkästään niistämiseen!

Millainen tahra?

Erilaisiin tahroihin sovelletaan erilaisia keinoja. Esimerkiksi  veri- ja tomaattikastiketahrojen kohdalla huuhtelu tasaisesti kylmällä vedellä auttaa tahran rakennetta rikkoutumaan. Moni muu tahra, esimerkiksi maali, irtoaa lämpimällä vedellä. Tahrat, jotka ovat kehittyneet ajan mittaan, vaativat irrotakseen liotusta Vanish Gold Oxi Action Jauheen ja veden seoksessa. Toisille tahroille, esimerkiksi ruokatahroille, riittää paikallinen käsittely suoraan tahraan. Tutustu erilaisten tahrojen poistomenetelmiin Tahranpoiston ABC -osiossa.

Käytä Vanishia

Jotkin tahrat poistuvat jopa 30 sekunnissa Vanish Goldin avulla! Sekoita ¼ mittalusikallista Vanishia ¾ mittalusikalliseen vettä. Kaada seos suoraan tahraan. Hiero aine varovasti tahraan käyttäen mittalusikan pohjaa apuna. Anna vaikuttaa 5 minuutin ajan ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä. Käsittelyn avulla tahran pitäisi irrota. Toista käsittely tarvittaessa.

Anna kuivua.

Kostea kohta vaatteessasi on hyvä kuivata ennen uloslähtöä. Hiustenkuivaaja toimii hyvin, jos vaate pitää saada kuivaksi heti, mutta jos ehdit odottaa vaatteen kuivumista hetken, kuivattaminen lämpöpatterin yläpuolella on tehokkaampaa. Anna märän kohdan kuivua noin 15 minuutin ajan. Sillä välin voit käyttää hetken vaikkapa virvokkeiden nauttimiseen. Suosittelemme teetä. Ole kuitenkin varovainen, ettet läikytä