Taas valkeata joulua...

 Valkoiset vaatteet ovat näyttäviä ympäri vuoden. Valkoiset vaatteet saattavat kuitenkin olla hankalia talviolosuhteissa esimerkiksi kuraisuuden ja märkien tai lumisten sääolosuhteiden takia. Valkoiset vaatteesi ovat vaarassa tahriintua niin hiihtolomalla kuin talvisella kävelylläkin. Kaikilla on varmasti kokemusta talven kurjimmasta kelistä ja siitä, millaista on kävellä kadulla vaakasuorassa sateessa, kun ohi ajava auto roiskauttaa päälle ämpärillisen kuravettä. Kura ja vesisade eivät ole ainoita valkoisten vaatteiden sotkijoita. Glögi ja hehkuviini ovat hyvin suosittuja joulun aikaan, ja nämä juomat voivat olla vaatteille turmiollisia. Kylmät talvisäät houkuttelevat ihmisiä nauttimaan lämpimistä juomista takan ääressä. Kuumat juomat, kuten kahvi ja kaakao, saattavat kuitenkin aiheuttaa vaikeasti poistettavia tahroja.

Mutta ei syytä huoleen! Meidän vinkkiemme avulla saat helposti poistettua vaikeatkin tahrat valkoisista vaatteista.

Toimi nopeasti

Nopea toiminta on kaikkein tärkeintä vaikeiden tahrojen poistamisessa. Kostuta tahra kostella liinalla ja taputtele siitä irtoava aines pois (älä hankaa, koska se vain levittää tahraa ympäriinsä). Jos toimit nopeasti, tahra ei ennätä kuivua, ja tahran poistaminen kokonaan on mahdollista. Valkoiset vaatteesi pysyvät valkoisina ja uudenveroisina

On tärkeää valita oikeat aineet.

Vanish-tuotteet on kehitetty vaikeita tahroja varten. Tunnemme ylpeyttä siitä, että olemme kehittäneet tuotteita kaikenlaisia käyttötarkoituksia ja tarpeita varten. Tässä tapauksessa oikea tuote valkopyykillesi on Vanish Oxi Action Crystal White.

Sen ansioista voi valita rohkeasti käyttöösi myös valkoisia vaatteita ja tuoda hieman valoa talven pimeyteen.