Sotkuisimmat perheateriat

Nykyään perheet istuvat harvoin yhdessä syöden perheillallisia, oikeastaan illallinen TV:n ääressä on todennäköisempää monessa kodissa. Joskus on kuitenkin mukava viettää aikaa perheen kanssa illallista syöden. Jos aiot valmistaa illallista rakkaimmillesi ja kokeilla jotain uutta, voit tuntea olosi turvalliseksi tietäen, että minkälaisia tahroja tahansa ruoanlaitossa ikinä syntyykään, Vanish on aina paikalla auttamassa sinua tahranpoistossa.

Tässä on muutamia maistuvimpia ja sotkuisimpia ruokia, joita voit valmistaa perheellesi:

Bolognesekastike

Riippumatta siitä valmistatko sen itse alusta asti, käytätkö pastakastiketta purkista tai tomaattimurskaa tölkistä, Bolognesekastike voi aiheuttaa hankaluuksia. Vaikka se olisi kuinka herkullista, niin ellei päälläsi ole koko vartalon peittävää pukua, tomaattisia rasvatahroja tulee väistämättä; tulivat ne sitten kastikkeen innokkaasta sekoittamisesta tai spagetin ahmimisesta.

Vanishin vinkki: esiliinan käyttäminen on aina hyvä keino ennalta ehkäistä ruoanlaitossa roiskuvia öljytahroja ja rasvatahroja, mutta jos olet altis sotkemaan syödessä, voit aina välttää spagettiroiskeita vähentämällä ahmimista.

Keitot ja pataruoat

Nämä ruokalajit ovat suositumpia erityisesti kylmempien kuukausien aikana, mutta ne sotkevat yhtä paljon kuin muutkin listan ruoat. Aina soseuttamisesta alkaen mahdolliseen kaatamisessa tapahtuvaan roiskumiseen asti, saattaa missä tahansa aterian valmistuksen vaiheessa tulla tahroja.

Vanishin vinkki: hitaasti ja vakaasti olisi paras tapa kaataa keittoa kulhoon ja syödä se.

Fajitakset:

Valmistit niistä sitten tulisia ja mausteisia tai mietoja, ainoastaan ohut tortilla on erottaa wrappisi täytteet ja lempi farkkusi toisistaan, joten ei ole ihme, että fajitakset ovat yksi listan tahraavimmista ruoista!

Monet ihmiset sanoisivat, että “se riippuu siitä miten käärit wrappisi”, mutta se ei aina pidä paikkaansa. Jos haluat wrappiin täytteeksi paljon kastiketta, on todennäköistä, että pudotat ruokaa syliisi kun syöt sitä. Vaikka valmistelisit wrapin huolellisesti, niin viime kädessä on silti mahdollista, että öljy roiskii rasvatahroja vaatteille, söit sitten lihaa tai vihanneksia. Ne ovat herkullisen vaarallisia.

Vanishin vinkki: Suurin osa ihmisestä sanoo, että “se riippuu siitä miten käärit wrapin” joten tässä on oikeaoppiset ohjeet kuinka fajitat kannattaa koota ja taitella:

  • Lämmitä tortilla wrappia hieman, jotta siitä ei tule liian rapsakkaa eikä se katkea.
  • Laita kaikki täytteet wrapin keskelle ja taita toinen reuna keskelle.
  • Taita vastapäinen reuna ja varmista, että molemmat reunat menevät päällekkäin – tästä pidät kiinni syödessäsi
  • Popsi ruoka poskeesi!

Curry

Miedosta ja tulisesta puheen ollen, yksi kaikista hankalin ruokatahra käsitellä on curry. Kurkuman ja paprikan väri pistää parhaiten silmään sen kelta-oranssissa värissä ja melkein aina sitä sattuu putoamaan juuri kaikista valkoisimpaan osaan vaatteissasi. Tyypillistä.

Vanishin vinkki: Paras keino ennaltaehkäistä curryn aiheuttamat tahrat vaatteissa on suojata vaatteesi servetillä tai varmuuden vuoksi muutamalla servetillä aina silloin kun ruoka on valuvaa tai roiskuvaa.

Mikä tahansa mikä on valmistettu grillaamalla

Kesä ja grillaaminen kulkevat käsi kädessä ja niin kulkevat myös grillaaminen ja sottaiset ruoat. Totta puhuen kaikki mikä valmistetaan grillaamalla, on yleensä kastikkeen peitossa tai syödään käsin. Siinä on kaksi potentiaalista tekijää likaisille vaatteille ja tahmeille käsille. Vaikka ruoka maistuukin hyvältä, niin kukaan ei halua sitä farkuilleen tai paidalleen.

Vanishin vinkki: Jos olet pääkokkina, käytä esiliinaa pitääksesi tirisevät kastikkeet, rasvatahrat ja öljy pois vaatteista, sillä ne todennäköisesti roiskuvat ruoan valmistuksessa ja pidä varalla paljon servettejä vieraita varten.

Kuten tiedät, on aina mahdollista, että tahroja tulee vaatteisiin myös yksinkertaisia ruokia valmistaessa ja syödessä, mutta sinun pitäisi olla turvassa seuraamalla parhaita tahranpoistovinkkejä. Jos siltikin onnistut tahraamaan vaatteitasi, vieraile Vanishin tahranpoiston ABC – sivustolla poistaaksesi huolesi ja pitämällä tahrat pois vaatteista, niin voit rauhassa nauttia aterioista yhdessä perheesi kanssa.

Onko sinulla tahra josta haluat päästä eroon tai oma Vanish-vinkkisi jaettavaksi? Käy Vanishin tahranpoistovinkit -sivustolla jakamassa omat vinkkisi tahranpoistoon ja löydä lisää neuvoja tahroilta puolustautumiseen. Vinkit löydät tästä.