Tapoja pitää itsensä viilennettynä koko päivän

Vaikka hikoileminen onkin kehon luonnollinen tapa säännellä sen omaa sisäistä lämpötilaa, saattavat hikoilun aiheuttamat hikitahrat ja keltaiset jäljet vaatteissasi ymmärrettävästi välillä hävettää. Älä kuitenkaan huoli! Sillä aikaa kun keho pitää huolta itsestään, Vanishin pesuaineet pitävät huolta pyykinpesusta ja vaatteistasi.

 

Seuraavaksi esittelemme muutaman vinkin miten pidät itsesi viilennettynä ja pysyt rauhallisena koko päivän:

Päivään valmistautuminen

Varaa kunnolla aikaa! Silloin kun valmistaudut päivään tietäen olevasi kiireinen, tarkoittaa se sitä, että liikut ympäriinsä nopeasti, nostat kehosi lämpötilaa ja saat itsesi hikoilemaan vielä enemmän kuin normaalisti.

Vinkki: Jos mahdollista, pidä ikkunoita auki siihen asti kunnes lähdet kotoa, sillä silloin tuulenvire viilentää sinua samalla kun valmistaudut päivään.

Työmatkat

Kenenkään mielestä ei ole mukavaa olla kuumissaan ruuhka-aikana, joten on täysin ymmärrettävää, että ajatus täyteen ahdetusta bussista tai junasta pelottaa. Silloin kun siellä ei välttämättä ole tilaa liikkua, voit turvautua muutaman ylimääräiseen varatoimenpiteeseen pitääksesi itsesi olosuhteisiin nähden viileänä.

Ei ole olemassa tapaa, jolla voisit kokonaan välttää työmatkoja, mutta voit tehdä matkoistasi siedettävämpiä menemällä mahdollisuuksien mukaan hiukan aikaisempaan tai myöhempään junaan. Jos työskentelet toimistolla, voi olla hyvä idea käyttää matkojen ajan hengittävämpiä vaatteita, kuten t-paitaa ja vaihtaa työvaatteet päälle vasta myöhemmin. Tämä vähentää vaatteisiin valuvaa hikiä, pitää hienhajun pois vaatteista ja ennaltaehkäisee hikitahroja.

Vinkki: Käsikäyttöinen tuuletin pitää sinut viileänä jos sinun on vietettävä paljon aikaa julkisissa kulkuvälineissä. Muista, että on aina tärkeää pysyä nesteytettynä varsinkin lämpimien kuukausien aikana kun menetät hikoillessasi enemmän nestettä kehostasi kuin normaalisti!

Kokoukset

Tilanteet, joihin kohdistuu paljon paineita, voidaan helposti kokea erityisen hiostavina. Kehosi tuottaa hikeä säännelläkseen kehon lämpötilaa, joten on normaalia hikoilla jos olet hermostunut, levoton tai stressaantunut.

Onneksi sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia tahroista jotka johtuvat hikoilusta, sillä Vanish Oxi Action Neste auttaa hikisten vaatteiden

Vinkki: Lue aina pakkauksen ohjeet ja seuraa huolella vaatteiden pesuohjeita varmistaaksesi parhaanlaisen pesun jokaisella kerralla.

Lasten hakeminen kiireessä

Hait lapsiasi sitten koulusta tai ystävän luota, et todellakaan halua olla myöhässä! Ajatus siitä, että sinusta on haittaa jollekin tai siitä, että lapsesi joutuvat odottelemaan, voi saada sinut levottomaksi tai jopa stressaantuneeksi ja vartalosi saattaa alkaa hikoilla.

Vinkki: Totta kai helppo tapa välttää myöhästymistä on lähteä aikaisemmin hakemaan lapsia, mutta se ei aina ole vaihtoehto. Kuitenkin siksi, että stressi voi aiheuttaa hikoilua, syvään hengittely on hyvä keino laskea kehosi stressitasoa.

Ei ole olemassa tapaa, joka todella pysäyttäisi kehosi luonnollisen hikoilemisen, mutta onneksi sinun ja perheesi väistämättömimpien hikitahrojen poisto on helppoa. Vaikka et pesisikään vaatteita heti, Vanish tehoaa jopa viikon vanhoihin kuiviin tahroihin, joten sinun ei tarvitse pestä normaalia enempää pyykkiä.

Onko sinulla tahra josta haluat päästä eroon tai oma Vanish-vinkkisi jaettavaksi? Käy Vanishin tahranpoistovinkit -sivustolla jakamassa omat vinkkisi tahranpoistoon ja löydä lisää neuvoja tahroilta puolustautumiseen. Vinkit löydät tästä.